26 / 04 / 2024

Ağrı Patnos satılık arsa

Ağrı Patnos satılık arsa

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Folkart Ardıç projesi İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede satılık daire fiyatları 301 bin eurodan başlıyor...

Ağrı Patnos satılık arsa Haberi

Ağrı Patnos satılık arsa

Patnos İcra Dairesi tarafından Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 862 bin 774 TL olarak belirlendi.

PATNOS İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

Satışa Sunulan 1 No'lu Taşınmaz:
Taşınmazın Tapu Kaydı: Ağrı ili, Patnos ilçesi, Yeni Mahalle, 598 ada 6 parsel numarada kayıtlı bulunan 3935,36 metrekare miktarlı arsa vasıflı taşınmazın,3865,81 metrekare miktarı satışa çıkarılmıştır.
Taşınmazın İmar Durumu: Taşınmaz tapuda arsa vasıfında olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında park alanı olarak tasarlanmıştır. Etrafındaki parseller bitişik nizam, 6 kata müsadeli, ticari saha içinde kalmaktadır.
Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz üzerinde Osmanlı Parkı adında par ve parkın içinde bir adet kafeterya, 1 adet Wc ve...