11 / 05 / 2024

ağrı veteriner binası

ağrı veteriner binası

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

İstanbul'da 77 binada ağır hasar tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 3 bin 102'si bağımsız birim, 74'ü kamu binası olmak üzere toplam 3 bin 176 yapıda yapılan hasar tespit çalışmalarında, 77 ağır hasarlı yapı tespit edildi.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Ağrı Belediyesi'nin eski binası yıkıldı!

Ağrı Belediyesi tarafından başlatılan Ağrı Park Projesi kapsamında eski belediye binasının yıkımı gerçekleşti. Yıkılına binanın yapımında yeterli demir ve çimento kullanılmadığı açıklandı.

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden açıldı!

Yapı Kredi Kültür Sanat binası, Teğet Mimarlık imzasıyla geçirdiği renovasyonun ardından kısa süre önce Beyoğlu, Galatasaray’daki yerinde yeniden kapılarını açtı.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Tuzla Çağrıbey Ortaokulu’na ek hizmet binası!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonunda Çağrıbey Ortaokulu bahçesine ek hizmet binası yapıldı.

Martin Erdmann: Meclis binası ağır tahribata uğradı!

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM'yi ziyaret etti. Erdmann,"Meclis binası gibi sağlam bir yapının ağır tahribata uğratılması darbe girişiminin şiddetini gözler önüne sermektedir" mesajını yazdı.

ağrı veteriner binası Haberi

ağrı veteriner binası

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

3 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/744891 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Ağrı ili...