25 / 04 / 2024

Ahmet Arslan havalimanı açıklaması

Ahmet Arslan havalimanı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, milletvekillerini ziiyaret etti. Arslan, ülkenin yeni yatırımlarını yaptıkları gibi sosyal sorumluluk çerçevesinde de yine vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Gebze-Yeni Havalimanı-Halkalı tren hattı ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin mega projelerinden Yeni Havalimanı'nın açılmasına az süre kala Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, banliyö hatları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Niğde'ye havalimanı müjdesi!

Niğde'ye giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, konuşmasında havalimanı müjdesini verdi..

3. havalimanı yılda 200 milyon insana hizmet edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  3. havalimanının  inşaatı devam ediyor. Tamamlandığında yılda 200 milyon insana hizmet edecek" dedi..

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Kars Harakani Havalimanı'nda inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Harakani Havalimanı'nda şu anda merkezden bir tane taksi yolu çıkışı bulunduğunu açıkladı.

Yol demek, köprü demek Türkiye’nin güçlenmesi demek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yol demek, köprü demek, tünel demek, viyadük demek, havalimanı demek Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve güçlenmesi demek." dedi.

İstanbul yeni havalimanı 26 şeritli yollarla çevrilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu’nda incelemeler yaptı. Yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar sonucunda havalimanı çevresinde toplamda 26 şeritli yolların olacağını belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 89'u tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Gerek Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğine (IATA) gerek Uluslararası Sivil Havacılık Örgütüne (ICAO) biz, 29 Ekim 2018'de açacağımıza yönelik bildirimlerde bulunduk." dedi.

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Ahmet Arslan havalimanı açıklaması Haberi

Ahmet Arslan havalimanı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, New Jersey'de Türk kargo gemisine yapılan baskında, ABD’ye insan kaçakçılığıyla suçlanan kaptan ve başmakinistinin tutuklandığı yönünde çıkan haberlere ilişkin, "İstirhamım; sorumlu editör, haberinin içeriğini okursa, manşetin ne kadar yanlış, ne kadar yönlendirici, ne kadar yanıltıcı olduğunu ve ülkemize ne kadar zarar verdiğini benden önce o görür zaten ama yeter ki haberinin içeriğini okusun." dedi.


Aksaray'a gelen Bakan Arslan, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu ile Aksaray Valiliğini ziyaret etti.


- "Yazıyı okuyorsunuz, içerikle manşetin hiç ilgisi yok"


Valilikteki şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Aykut Pekmez ile görüşen Arslan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Arslan, New Jersey'de Türk kargo gemisine yapılan baskında, ABD’ye insan kaçakçılığıyla suçlanan kaptan ve başmakinistinin...