23 / 04 / 2024

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tunç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Barulay Yapı İnşaat Medikal Otomotiv Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Barulay Yapı İnşaat Medikal Otomotiv Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Barulay imzasıyla kuruldu.

Döngel Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Döngel Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Döngel imzasıyla kuruldu.

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Yılmaz ve Ahmet Ozan Şener imzasıyla kuruldu.

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Kztr Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kztr Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Sever imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ağırbaş ve Hüseyin Zeynel Ekşi ve Talat Ekşi imzasıyla kuruldu.

Projemim Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projemim Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Karaman ve Ahmet Karaman ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ekak İnşaat Oto Yıkıma Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekak İnşaat Oto Yıkıma Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Aktaş ve İsmail Ekmen tarafından kuruldu.

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi Haberi

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi

MATSO tarihinde ilk defa yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılarak stant açtıklarını ifade eden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, "Kasım ve Aralık aylarında yaptığımız değerlendirmelerde turizme yönelik olumsuz verilerle birlikte MATSO olarak tanıtım faaliyetlerine doğrudan katılmamız gerektiği ortaya çıktı. Biz de MATSO olarak fuarlara kurumsal katılım karan aldık, ilk önce istanbul'da düzenlenen iç piyasaya yönelik EMITT Fuarfna katıldık.  Fuarda standa açarak bölgemizin tanıtımını en İyi şekilde yapmaya çalıştık. 


Turizmde iç piyasada Manavgat'ın payı yüzde 10-15 arasında. Bunu yüzde 20'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştuAlmanya'nın Berlin kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm luarlanndan biri olarak kabul edilen ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda stant açtıklannı belirten Boztaş, "Almanya'nın başkenti Berlin'de kapılannı ITB Turizm Borsası Fuan'ndan iki...