16 / 04 / 2024

ahmet cin kiptaş açıklaması

ahmet cin kiptaş açıklaması

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik Keltepe'nin imar planları onaylandı!

Pendik Çınardere Mahallesi “Keltepe” için hazırlanan 1/5000’lik ve Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri için hazırlanan 1/1000’lik İmar Planları, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun çabalarıyla İBB Meclisi’nde oanylandı. Başkan Ahmet Cin, “Hayırlı olsun. Gayretlerimiz sonuç verdi” dedi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Ahmet Cin'den belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili müjdeli haberi verdi. Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için herhangi bir artış yapılmayacak.

Pendik'e millet bahçesi sözü!

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yeni dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Cin, önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde taahhüt ettikleri 130’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Ahmet Cin kimdir?

AKP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Pendik İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ahmet Cin kimdir?

TOKİ 'ye akademisyen başkan yardımcısı: Dr.Ahmet şžahin!

Antalya Büyükşehir belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Ahmet şžahin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı oldu

Kiptaş Finanskent projesinin havadan videosu!

Kiptaş ve Kalyon İnşaat tarafından gerçekleştirilen Finanskent projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi. İşte tamamlanmak üzere olan Finanskent'in son görüntüleri...

Kiptaş Esenyurt 5. Etap'ta son durum!

Kiptaş tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Kiptaş Esenyurt 5. Etap konut projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Ahmet Ratib Paşa Köşkü, kültür merkezi oluyor!

Türkiye, Ahmet Ratib Paşa Köşkü'ne milyonların gönlünde taht kuran Hababam Sınıfı adlı filmle aşina oldu. Köşk, 30 yıl süren yalnızlık döneminin ardından yeniden gün yüzüne çıkarılıyor

ahmet cin kiptaş açıklaması Haberi

ahmet cin kiptaş açıklaması

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde yaptığı basın toplantısında, geçtiğimiz cumartesi günü temeli atılan ve görücüye çıkarılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın 140 bin metrekarelik gelir getirici inşaat projesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çamçeşme Mahallesi'nde gerçekleştirilen emel atma töreninde kendisini hedef aldığını dile getiren Ahmet Cin, tek istediğinin konuyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkması olduğunu dile getirdi.

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen projenin, Pendik ilçesi sınırlarında lüks standartlarda gelir elde etmek üzere hayata geçirildiğini kaydeden Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Pendik Belediyesi'ni yok sayarak teamüllere aykırı biçimde KİPTAŞ'a ruhsat verdiğini söyledi.

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Pendik ilçesi sınırlarında...