19 / 04 / 2024

Ahmet Penbegüllü Caddesi yenileme çalışmaları

Ahmet Penbegüllü Caddesi yenileme çalışmaları

Kocaeli Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Penbegüllü Caddesi ’ni de yenileyerek hizmete soktu. Cadde D-100 Karayolu ve terminal arasında alternatif bağlantı sağlıyor.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı!

İstiklal Caddesi, her dönem İstanbul’un en gözde bölgelerinden biri. Ahmet Rasim'in Şehir Mektupları eserinde övgüyle söz edilen bölge şimdilerde yeniden moda oldu. Bir ara ilginin azaldığı İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı...

Yollar akıllı hale getiriliyor!

Akıllı Ulaşım Eylem Planı’nı açıklayan Bakan Ahmet Arslan, yolların akıllanacağını, karayollarına 15 bin kilometrelik fiber optik kablo döşeneceğini söyledi..

Ahmet Penbegüllü Caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Ahmet Penbegüllü Caddesi yenileme çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolları modernleştirerek şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturuyor. Bu güzergahlar trafiğin belli noktalarda birikmesini önleyerek rahatlama sağlıyor. Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Penbegüllü Caddesi’ni yenileyerek hizmete soktu. Cadde D-100 Karayolu ve terminal arasında alternatif bağlantı sağlıyor.


TÜBİTAK VE TERMİNALE BAĞLANTI


Çalışmaları tamamlanarak hizmete giren Ahmet Penbegüllü Caddesi, Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanıyor. Cadde Tatlıkuyu Mahallesi’ni çevreleyerek, kuzeyde Tatlıkuyu köprüsünün bulunduğu Körfez Caddesi’yle birleşiyor.


2X2 DUBLE YOL


Toplam uzunluğu 2 bin 850 metre olan cadde, yapılan çalışmayla 2x2 şerit duble yol olarak yeniden düzenlendi. Yol kenarlarına kaldırım ve bisiklet yolu yapıldı. Caddede toplam 14 bin 800 ton sıcak asfalt kullanıldı. Caddenin kaldırımlarına 14 bin metrekare parke, 6 bin 500 metre de...