25 / 04 / 2024

Ahmet Yahya Kığılı

Ahmet Yahya Kığılı

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı ve Mehmet Avni Kığılı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Altunizade, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Hayat Bayrampaşa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Bayrampaşa Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı tarafından 41 milyon 859 bin 880 TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Altunizade'de kuruldu

Hayat İkitelli Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat İkitelli Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı tarafından 33 milyon TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Altunizade, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu

Hayat Proje Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Proje Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı, Haluk Yıldız, Mehmet Avni Kığılı, Onur Güven ve Yıldırım Aktürk tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

 Ahmet Akbalık: Ne yaparsan yap satar dönemi son buldu!

Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan gelen açıklamada, 2019 yıl Sonu Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu’na göre en çok satan proje Büyükyalı oldu. Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, “Tüketici artık çok bilinçli." dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Ahmet Yahya Kığılı Haberi

Ahmet Yahya Kığılı

Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Yahya Kığılı ve Mehmet Avni Kığılı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta kuruldu. Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kapsamında Ahmet Yahya Kığılı ve Mehmet Avni Kığılı, Yönetim Kurulu Üyesi görevinde. 


Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hayat Global Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Altunizade, Mahir İz Caddesi,...