26 / 04 / 2024

aile şirketi

aile şirketi

Aile şirketlerinde her 25 yılda bir nesil yenileniyor. İnşaat, gayrimenkul, turizm alanında faaliyet gösteren birçok şirketin başındaki isim kuşaktan kuşağa değişiyor...

Milyarder Stuart Miller'dan dudak uçuklatan gayrimenkul yatırımı!

Stuart Miller’ın milyarder aile şirketi East Rock, Beverly Hills’de bulunan boş oteli 100 milyon dolara satın aldı.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Okan Holding'ten ABD’ye 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesi!

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD’deki yeni gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Okan, 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesini anlatırken sık sık “uluslararası iş yapan bir aile şirketi” olduklarını söyledi.

OSB'lerde fabrika yatırımı arttı!

Plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi, Anadolu’nun önde gelen kentlerinden birindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırıma odaklandı. 139 dönümlük arsada 65 milyon liralık yatırım hayata geçirilecek.

İşte köklü inşaat şirketlerinin 2018 planları!

Türkiye’de şirketlerin neredeyse yüzde 95’i aile şirketi. Her bir kuşak temsilcinin irinci kuşaktan farklı bir gündemi var. İşte köklü inşaat şirketlerinin 2018 planları...

Kentsel dönüşümün adı: 44 İnşaat!

44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte.

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Antalya'da hizmete girdi!

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

İzmir Karşıyaka kentsel dönüşümle yenileniyor!

Ticari geçmişi 1970'li yıllara dayanan ve köklü bir aile şirketi olan Akalın İnşaat, Karşıyaka'yı kentsel dönüşümle yeniliyor. Akalın İnşaat, özellikle Karşıyaka bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle İzmir'e değer katıyor.

Türk müteahhitlerin aile şirketi yapısı yurtdışında başarı getiriyor!

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Emre Aykar, Türk müteahhitlik firmalarının dış pazarlardaki başarısında aile şirketi yapısının önemli rol oynadığını, bu yapı sayesinde hızlı karar alabildiklerini söyledi.

Ekrem Can İnşaat yeni projelerini Aralık 2018'de tamamlayacak!

2003 yılında aile şirketi olarak kurulan Ekrem Can İnşaat bugüne kadar yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyor.

İttifak Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kondur ve Erhan Durmuş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Aile Bahçesi Litros Yolu Sokak'ta kuruldu.

aile şirketi Haberi

aile şirketi

Aile şirketlerinde her 25 yılda bir nesil yenileniyor. 5 ila 10 yıl arasında Türkiye'de bulunan aile şirketlerinin yüzde 70'i kuşaklar arası el değiştiriyor. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; el değiştirecek şirketlerde halefin kim olacağının belli olmaması, şirketlerin geleceğini tehlikeye sokuyor.  Önemli şirket temsilcileri, bu konu hakkında görüşlerini şöyle anlatıyor...

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Tek çocuk olmama rağmen çocukluğumdan itibaren babam beni sistemli olarak hazırladı'' şeklinde konuştu. Okyay, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Ben de şimdi oğlumu küçük yaştan itibaren liderlik için hazırlıyorum. Henüz yaşı küçük de olsa da iş seyehatlerime oğlumla birlikte gitmeye çalışıyorum. Ofiste de oğlumun özel bir yeri var. Okuldan geldikten sonra o da benimle birlikte ofiste zaman geçiriyor."

Orka...