25 / 04 / 2024

Ajda Pekkan müzesi

Ajda Pekkan müzesi

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy’de oturduğu bin metrekarelik havuzlu villasını 2 yıl önce satışa çıkarmıştı ancak henüz alıcı bulamadı...

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını stüdyoya çevirdi!

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki lüks villasını stüdyoya çevirdi. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan sanatçı çözüm olarak, villasının bir odasını stüdyoya çevirdi.

Ajda Pekkan'ın milyonluk villası müzeye döndü!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy’de oturduğu bin metrekarelik havuzlu villasını 2 yıl önce satışa çıkarmıştı ancak henüz alıcı bulamadı...

Ajda Pekkan: Beykoz'daki yalıdan haberim yok!

Ajda Pekkan, doğup büyüdüğü Beykoz’daki yalının satışa çıktığı ve o yalıyı almak için görüşmelere başladığı yönündeki iddiaya, "Yalı mı varmış, benim alacağım mı söylenmiş, hiç haberim yok. İlk kez sizden duyuyorum" dedi..

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki villasını 8.7 milyon dolara satıyor!

Pop müziğin Süperstar'ı Ajda Pekkan, İstanbul Bahçeköy'deki lüks villasını satmaya karar verdi. Pekkan, süper lüks malikanesi için 8 milyon 700 bin dolar ( 26 milyon lira) istiyor.

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Ajda Pekkan hayvan çiftliği kuracak!

Daha önce söylediği "Hayvan mezarlığına gömülmek istiyorum" sözleriyle tepki çeken Ajda Pekkan'ın hayvan sevgisi her geçen gün farklı boyut kazanıyor. Süperstar, ilerde bir çiftlik açmayı düşündüğünü söyledi..

Zafer Çağlayan'dan Doğtaş sponsorluğundaki Çanakkale 1915 Gezici Müzesi'ne ziyaret!

Doğtaş Mobilya'nın ana sponsorluğunda oluşturulan Çanakkale 1915 Gezici Müzesi Silifkeliler ile buluştu. Müzeyi Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da ziyaret etti

Zeugma Mozaik Müzesi'ni Temmuz-Aralık arası 59 bin 610 kişi gezdi!

Sergilenen mozaikleriyle dünyaca da tanınmaya başlanan Zeugma Mozaik Müzesi'ni 19 Temmuz-30 Aralık 2011 tarihleri arasında 59 bin 610 kişi gezdi

Ertuğrul Günay, Van"daki hasarlı Van Müzesi ve tarihi camileri inceledi!

Van"daki depremde hasar gören Van Müzesi ve tarihi camilerde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Tarih içinde de yer seçimi yanlışlıkları yapıldığı gözüküyor" dedi

Sakarya'daki Deprem Kültür Müzesi, yaşanan korkuyu hatırlatıyor!

Sakarya'daki Deprem Kültür Müzesi'nde isteyenler için 7.4'lük depremin hissedilebileceği bir platform var

Ayasofya Müzesi'ndeki I. Mahmut şžadırvanı restore ediliyor!

Ayasofya Müzesi'nin yenilenen kubbe örtüsü, padişah türbeleri ve batı cephesinin ardından I. Mahmut şžadırvanı da restore ediliyor

Ajda Pekkan müzesi Haberi

Ajda Pekkan müzesi

Süperstar Ajda Pekkan  Bahçeköy’de oturduğu bin metrekarelik havuzlu villasını 2 yıl önce satışa çıkarmıştı. İstediği fiyat 8 milyon 700 bin dolardı. Pahalı bulundu, satılmadı.

Süperstar 200 bin dolarlık indirim yaptıysa da henüz müşteri bulamadı.

Posta'da Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; villanın Ajda Pekkan’a ait olduğunu öğrenenler emlakçıyı arayıp "Satın almayı düşünüyoruz, bir gezip bakalım" diyormuş.

İki yılda rekor ziyaretçi kabul eden Ajda Pekkan sonunda şöyle isyan etmiş:

“Ev müzeye döndü. Her hafta onlarca kişi gelmek istiyor. Arada hayranlarım da var. Ama satış yok.”

Ajda Pekkan villasını satamıyor!