25 / 04 / 2024

Ak Gıda haberleri

Ak Gıda haberleri

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayoub Mohamed Abdulkarım Alzarounı tarafından kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zagal ve Taha Alkhalouf ortaklığında kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Ak Gıda haberleri Haberi

Ak Gıda haberleri

Yıldız Holding iştiraklerinden Ak Gıda, 8 milyon lira yatırım yaptı, yeni arıtma tesisini devreye aldı. 


Ülker içim, Ülker Smartt. Ülker Dolcia ana markalarıyla süt ve süt ürünleri üreten. Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu. Yıldız Holding Süt ve Süt Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ali Sözen. Ak Gıda'da yeni arıtma sistemine geçişle Pamukova tesislerinde enerji tüketiminin yüzde 50 azaldığını söyledi. 

500 BİN AĞAÇ DİKME ETKİSİ OLUŞTU Ali Sözen. Ak Gıda'nın bu projeyle atık su kaynaklı enerji üretim kapasitesinde Türkiye'de birinci sıraya yerleştiğini belirterek. "Ak Gıda'nın bu yatırımı ile çevre kirliliği ile mücadele kapsamında 500 bin ağaç dikme etkisi sağlamış oldu....