24 / 04 / 2024

Akademi Hastanesi

Akademi Hastanesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi.

Hatay'a yeni üst geçit inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidin temelini attı.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı.

Kocaeli Akademi Hastanesi hizmete açıldı!

Kısa bir süre önce temeli atılarak yapımı tamamlanan Akademi Hastanesi hizmet vermeye başladı. Resmi açılışın Eylül sonunda yapılması planlanan hastane Başiskele lokalinden Kocaeli’de ve Türkiye’de sağlık turizmini hareketlendirecek.

Akademi Hastanesi'nin kapıları yarın açılıyor!

Özel Akademi Hastanesi, yarın itibariyle yeni yerinde kapılarını hastalarına açıyor. İlimizde uzun yıllardır Karabaş Mahallesinde,Özel Akademi Hastanesi yeni yerinde, yeni konseptiyle Kocaelililer'in karşısına çıkıyor.

TOKİ Erzincan İliç'te devlet hastanesi ihalesi 2 Ocak 2013'te!

TOKİ Erzincan İliç'te yer alan 10 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor...

Bursa İznik Devlet Hastanesi inşaatı işi ihale edilecek!

Bursa İznik 60 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı işi 19 Aralık 2012 tarihinde ihale edilecek...

Bayındır Hastanesi Basra ve Bağdat'ta yeni şubeler açacak!

5 yıllık planlarında 120 milyon dolarlık yatırımın olduğu Bayındır Hastanesi Irak'ın Basra ve Bağdat şehirlerinde şubeler açacak

Orhaneli Devlet Hastanesi açıldı!

Orhaneli Devlet Hastanesi'nin açılış katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve beraberindekiler, tören sırasında güneşten rahatsız olunca protokol tribününden kalkarak, gölge olan bir yeri tercih etti

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi satılıyor!106.8 milyon TL

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi 106 milyon 800 bin TL'den satılıyor. İhalesi 23 Ekim'de gerçekleştirilecek

TOKİ Artvin Hopa Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Artvin Hopa'da 50 yataklık Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı ve altyapı çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Artvin Hopa'da Devlet Hastanesi ihalesi 8 Ekim'de!

TOKİ Artvin Hopa'da yer alan 50 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşaatı ve altyapı çalışmalarının ihalesi 8 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Uşak Banaz'da Devlet Hastanesi ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Uşak Banaz'da yer alan Devlet Hastanesi altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün yapılıyor...

Akademi Hastanesi Haberi

Akademi Hastanesi

Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı. Köprü üzeri Ankara istikametine trafik akışı tamamen sağlanırken İstanbul istikametinde çalışmalar devam ediyor.


 
KÖPRÜ ALTINDAKİ KAVŞAK HİZMETE GİRDİ


Güney yan yol da kısmen trafiğe açıldı. Akademi Hastanesi ile MOBESKO arası trafiği Sakarya istikametine tek yönlü açıldı. Çuhane Caddesi döner sinyalizasyon bağlantısı yapılarak trafiğe açıldı. Köprü altındaki döner kavşak da tamamen hizmete girdi. Kuzey yan yol istikameti ise kısmen hizmet veriyor. Bu kısımda çalışmalar devam ediyor.  Köprü üstü İstanbul istikametinde de çalışmalar sürüyor.


D-100 TRANSİT OLACAK


Proje tamamlandığında köprülü kavşağın üst kısmı araçlar için transit hale gelecek. Çuhane Caddesi’ne ve Yahya Kaptan yönüne dönüşler köprü altından rahat bir şekilde yapılacak. AVM’den çıkan araçlar da yan yolları kullanarak ulaşım sağlayacak.


Kocaeli...