28 / 03 / 2024

Akademi Lise Gebze Şubesi nerede

Akademi Lise Gebze Şubesi nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Akademi Lise Karamürsel Şubesi açılıyor!

Dört katlı binada hizmet verecek olan Akademi Lise Karamürsel Şubesi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Kocaeli’de 3 tematik lise açılıyor!

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

FB'nin Gebze'deki 3 Temmuz Akademi arazisi havadan görüntülendi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basına ve kamuoyuna tanıttığı Gebze'deki 3 Temmuz Akademisi arazisi FB TV tarafından havadan görüntülendi.

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Akademi Lise Gebze Şubesi nerede Haberi

Akademi Lise Gebze Şubesi nerede


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi, 19 Mart Pazar günü 14.00’te düzenlenecek tanıtım programı ile hizmete girecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılacağı tanıtım programına veliler, öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulunacak.


GENÇLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ


Akademi Lise Gebze Şubesi, Beylikbağı’nda hizmet verecek. İki katlı bir binada faaliyet gösterecek olan Gebze Akademi Lise, 1200 metrekarelik bir alan üzerinde bulunuyor. 7 derslikli binada bir el sanatları atölyesi, kütüphane, internet ve bilişim dersliği ile iki adet kafe yer alıyor. İdare Odası, mutfak ve depoların yer aldığı binada ayrıca bir adet de Rehberlik Odası hizmet verecek. Gebze Akademi Lise’den Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda yaşayan gençler yararlanabilecek.


KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN


Akademi Lise Gebze...