18 / 04 / 2024

Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı

Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı

Kandıra'da üniversiteye en fazla öğrenci gönderen Akçakoca Anadolu Lisesi'nin öğrenci alım kontenjanı sıfırlandı ve okul binası ilçede bulunan imam hatip ortaokuluna verildi. Yani Kandıra'nın en iyi lisesi kapatılıyor...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevresi yenileniyor!

Akçakoca Merkez Camii çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında, önceden planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Binası ve SGK binalarının yıkım çalışması gerçekleşti.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Akçakoca Belediyesi yol yenileme çalışmaları sürüyor!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde yürüttüğü kilit parke çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Yozgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 36 ayda tamamlanacak!

Yozgat'a yapılacak olan 36 derslikli, 25 atölye ve 400 yataklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapımı için protokol imza töreni düzenlendi. 36 ayda tamamlanacak olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rönesans firması yapacak.

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İBB gündeminde!

İstanbul'da bulunan Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan CHP'li Tonguç Çoban, konuyu İBB meclis gündemine getirdi.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkalacak mı?

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, lisenin yıkılarak yerine alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiasında bulundu.

Düzce Akçakoca'daki tarihi evler restore ediliyor!

Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden biri olan Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki 150 yıllık evler, restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

Bursa Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen yaklaşık 560 yıllık Çandarlı İbrahim Paşa Hamamı, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzesi olarak ziyarete açıldı.

MEB, Fenerbahçe ile İstanbul Anadolu Lisesi protokölünü feshetti!

Fenerbahçe Kulübü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “protokol krizi” çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında bulunan İstanbul Anadolu Lisesi Fenerbahçe'ye verilmişti. MEB, protokolü tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.

Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı Haberi

Akçakoca Anadolu Lisesi kapanacak mı


Kandıra'nın en başarılı liselerinden olan Akçakoca Anadolu Lisesi kapatılıyor ve okul binası imam hatip ortaokuluna veriliyor Kandıra'da üniversiteye en fazla öğrenci gönderen Akçakoca Anadolu Lisesi'nin öğrenci alım kontenjanı sıfırlandı ve okul binası ilçede bulunan imam hatip ortaokuluna verildi. Yani Kandıra'nın en iyi lisesi kapatılıyor. 1951 yılında kurulan Kandıra Lisesi, 2013 yılının eylül ayı itibariyle ortaöğretim kurumları üzerinde yapılan değişiklikle Akçakoca Anadolu Lisesi olarak değişti ve Anadolu lisesi statüsüne geçti. 


BAŞARILI BİR OKULDU 

Geçtiğimiz öğretim yılında ilk defa Anadolu lisesi olarak öğrencilerini kabul eden Akçakoca Anadolu Lisesi, Kandıra Anadolu Lisesi ile de tatlı bir rekabete girişti. Akçakoca Anadolu Lisesi geçtiğimiz yıl sonunda üniversiteye en çok öğrenci veren lise oldu. İki yıl önce Kocaeli'de yapılan Ab-ı Hayat Projesi yarışmasında 100 tam puan alarak...