29 / 03 / 2024

Akçura Konutları adana

Akçura Konutları adana

Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Akçura Konutları Adana projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Akçura Konutları Adana satış ofisi adresi haberi

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Antalya'da barakada yaşayan yaşlı çift ev sahibi oldu!

Antalya'nın Finike ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan derme çatma bir evde yaşayan Ümmügülsüm ve Tevfik Akçura çiftine Büyükşehir Belediyesi ev verdi.

TOKİ Sarıçam Sosyal Konutları: Adana'nın ödüllü projesi!

TOKİ'nin Adana'da hayata geçirdiği konut projesi yatay yapılaşma, yöresel mimari ve mahalle fikrini günümüz çizgisiyle buluşturan yeni bir anlayış yansıtıyor.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları!

Teslimlerini Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat!

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat listesi 2+1'lerde 495 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir Konutları projesinde 361 adet daire ve 56 adet ticari birim yer alıyor...

Akçura Konutları adana Haberi

Akçura Konutları adana

Akçura Konutları Adana projesinde toplam  52 adet daire bulunuyor. Toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükselen projede ayrıca 13 iş yeri de yer alıyor. 


Akçura Konutları Adana projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projedeki dairelerde çatı dubleksi ve teraslı bahçe katı da bulunuyor. Proje Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Akçura Konutları Adana projesinde  fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Proje Adana' da yer alıyor. 


Akçura Konutları Adana projesindeki daireler 300 bin TL' den başlarken 490 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor.


Akçura Konutları Adana satış ofisi!

Satış Ofisi:  Cemalpaşa M. Cevat Yurdakul Cad. Meltem Apt. No:20...