28 / 03 / 2024

Akdeniz Doğu Basenide deprem

Akdeniz Doğu Basenide deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 11.12'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem oluştu...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mağusa'daki yurt inşaatı projeye uygun mu?

Mağusa Belediyesi sınırları içerisinde kaçak başlayıp ‘ruhsatsız’, ‘vizelenmiş projeden farklı’ devam eden, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ait yurt binası, ‘projeye uygun’ hale getiriliyor.

Doğuş Grubu Karadağ'da marina yatırımı yapacak!

DOĞUŞ Grubu’na bağlı D-Marin, Doğu Akdeniz Çanağı’nda bölgesel lider olma hedefiyle girdiği marinacılık sektöründeki atılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. Fuar yarın da devam edecek...

DOĞAKA’dan Doğu Akdeniz kentlerindeki 1.215 projeye destek!

Merkezi Hatay’da bulunan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, bugüne kadar sorumluluk alanındaki 3 kentte bin 215 projeye 118 milyon liralık destek verdi. Ajans, Doğu Akdeniz’de ağırlıklı olarak sanayi, tarım, turizm, lojistik ve enerji sektörlerini destekliyor

Doğu Akdeniz'e onkoloji hastanesi yapılacak!

Mersin Üniversitesi, bölgedeki ihtiyacı karşılamak ve Doğu Akdeniz'in sağlık turizminden daha çok pay alması için tam donanımlı bir onkoloji hastanesi açmayı hedefliyor. Ahmet Çamsarı, hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mersin doğu girişi için çalışmalar hızlanacak!

Mersin Doğu girişi için çalışmalar hızlanacak. Akdeniz Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son meclis toplantısına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk Başkanlık etti.

Akdeniz doğu baseninde 4,9 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 01.20'de Akdeniz doğu baseninde 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Deprem yerin 60,20 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Doğu Akdeniz'in turizm envanteri çıkarılacak!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) ve DATUP Başkanı İsa Akdağ, yazılı açıklamasında, geçen ay bölgedeki turizm paydaşlarıyla bir araya gelerek, oluşturulacak destinasyonun Doğu Akdeniz olarak pazarlanmasına karar verildiğini belirtti...

Doğu Akdeniz'in turizm envanteri çıkarılıyor!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) ve DATUP Başkanı İsa Akdağ, yazılı açıklamasında, geçen ay bölgedeki turizm paydaşlarıyla bir araya gelerek, oluşturulacak destinasyonun Doğu Akdeniz olarak pazarlanmasına karar verildiğini belirtti.

Akdeniz Doğu Basenide deprem Haberi

Akdeniz Doğu Basenide deprem

Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 11.12'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem oluştu.


Deprem, yerin 82,80 kilometre derinliğinde...