23 / 04 / 2024

Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı

Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı. Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı haberimizde yer alıyor...

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Akfen Gayrimenkul, Gar AVM projesine ortak oldu!

Akfen Gayrimenkul, geçtiğimiz yıl tartışma konusu olan Kadıköy’deki Gar AVM projesini yapan Fıratcan İnşaat’a ortak oldu. 193 milyon liralık projeyi hayata geçirecek olan Fıratcan İnşaat’ın yüzde 51’i için Akfen, 59 milyon lira ödeme yaptı.

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO Aralık 2019 Yatırımcı Raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aralık 2019 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon birim fiyatı 1,613809 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,613809 TL...

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı Haberi

Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı

Akfen Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı