02 / 05 / 2024

akhisar stadı ne zaman tamamlanacak

akhisar stadı ne zaman tamamlanacak

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar Stadı'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a stadın ne zaman tamamlanacağını sordu..

Akhisar Stadı yeni sezona yetişmeyecek mi?

Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şube Başkanı ve eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman, 21 Ekim'de tamamlanacağı duyurulan 13 bin 500 kişilik Akhisar Stadı'nın bu sezona yetişmeyeceğini öne sürdü.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

akhisar stadı ne zaman tamamlanacak Haberi

akhisar stadı ne zaman tamamlanacak


Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar Stadı'nın tamamlanamamış olmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, hazırladığı sorularının Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istedi.


Dört sezondur Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor için yapılan stat tamamlanmadığı için maçlarını Manisa’da oynamak zorunda kaldığını belirten Nurlu, stadın ne zaman tamamlanacağını sordu.


Nurlu, "Süper lige çıkan Akhisar Sporun maçlarını oynaması için yapılacak stadın temeli 6 Mart 2014 tarihinde atılmış ve bitiş tarihi Ocak 2016 olarak duyurulmuştur. İhale bedeli 29.980.000 TL olarak açıklanmıştır.


Ancak Akhisar Belediyesi stat inşaatı ihalesini verdiği şirketin sözleşmesini feshederek inşaatı durdurmuş, stat inşaatı yarım kalmıştır. Bugüne kadar inşaatının ancak yüzde 55’i tamamlanmıştır.


Birbirini suçlayan Belediye ile yüklenici firma arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşınmış, fakat olan, Akhisarspor’a ve her...