16 / 04 / 2024

Akıllı Belediyecilik Zirvesi bursa

Akıllı Belediyecilik Zirvesi bursa

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman?

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Bursa'da Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde 13 - 15 Mayıs günlerinde bir araya gelecekler. Balkanlardan iş adamları ve şirketlerin boy göstereceği zirve, Balkan Ticaret Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Akıllı Şehir Uygulamaları ile günlük hayat kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 3. Türkiye 2023 Zirvesi’nde akıllı şehir projeleriyle ilgili yürütülen çalışmaları anlattı. 

Dijital Şehircilik Zirvesi’nde akıllı şehir uygulamaları konuşuldu!

Dijital Şehircilik Zirvesi’nin ikinci panelinde akıllı şehir uygulamaları ve gelecekte neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yazılım geliştiricisi firmaların temsilcileri, dijital şehircilik alanındaki uygulamalarını anlattılar...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 13 Aralık'da!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi, 13 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Zirvede 500'ün üzerinde delege ve 80’in üzerinde lider konuşmacı yer alacak...

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Avrasya’nın akıllı şehri Zeytinburnu oldu!

Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelinde kullanılan akıllı şehir uygulamalarını yurt içi ve yurt dışından katılımcılara tanıttı.

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Marmara için korkutan deprem tahmini: Şehirlerin yüzde 30'u yıkılacak!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde afet yönetimi ve Marmara faylarının deprem potansiyeli konuşuldu. Cenk Yaltırak, 1509’da meydana gelen Kıyamet-i Suğra’nın aynısının meydana geleceğini ve şehirlerin yüzde 30’unun yok olacağını ileri sürdü.

Akıllı binalarda elektrik faturası derdi yok!

Marmara Belediyeler Birliği'nin(MBB) organize ettiği, Yeni Şafak ve Tv Net markalarıyla Albayrak Medya'nın ana medya sponsorluğunu üstlendiği Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde bugün son gün. Zirvede öne çıkan başlıklardan biri de binaların akıllı dönüşümü...

Akılsız konutlarla akıllı belediyecilik olur mu?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR Emlak Kulisine özel köşe yazısında Marmara Belediyeler Birliği tarafında İstanbul-Hilton'da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi katılım izlenimlerini değerlendirdi...

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi bursa Haberi

Akıllı Belediyecilik Zirvesi bursa

Akıllı Belediyecilik Zirvesi (ABZ), şehirlerin teknolojiye ve güncel gelişmelere uyum sağlamak için ihtiyaç duydukları çözümleri ve geliştirdikleri projeleri bir araya getirmeye odaklanmış bir etkinlik olacak.


ABZ başta yerel yönetimler olmak üzere, hizmet konusunda teknolojinin aktif kullanımı ile her türlü akıllı çözüm entegrasyonu için sarf edilen çabaların sosyal, finansal ve teknik yönler ile de tartışıldığı ve örnek uygulamaların sergilendiği bir...