26 / 04 / 2024

Akıllı bina özellikleri

Akıllı bina özellikleri

Yaşamının büyük bölümünü kapalı mekânlarda geçiren günümüz insanı yeterince D vitaminini alamıyor. Çünkü D vitamininin vücutta yapılabilmesi için güneşe çıkmak gerekli.

Akıllı binaların hayatımıza etkisi nasıl olacak?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı binalar ile ilgili açıklama yaptı.

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirecek?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısı yapıldı.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Cep yakmayan akıllı telefon Honor Play 7T fiyatları ve özellikleri açıklandı!

Honor, uygun fiyatlı Play 7T serisini tanıttı. Ancak, akıllı telefonlar kullanıcılara hangi deneyimi vaat ediyorlar?

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Hoover  ikisi bir arada Akıllı Robot Süpürge kaç  TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde hem süpürme hemde paspaslama işlemi yapmaktadır. Toplamda 5 adet temizleme programı ile karşımıza çıkmaktadır. Peki akıllı robot süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Hoover marka akıllı robot süpürge fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? işte detaylar...

Akıllı bina özellikleri Haberi

Akıllı bina özellikleri

Yaşamının büyük bölümünü kapalı mekânlarda geçiren günümüz insanı yeterince D vitaminini alamıyor.  Çünkü D vitamininin vücutta yapılabilmesi için güneşe çıkmak gerekli. D vitamini hem yapım mekanizması, hem de başka etkileri olması nedeniyle diğer vitaminlere göre farklılık gösteriyor. D vitamininin yapım yolunun güneş olduğunu ve gıdalarla sağlanmasının zor olduğunu vurgulayan Uzmanlar, vücuda gereken D vitaminine ulaşmanın formülünü şöyle açıklıyorlar: "Mayıs-eylül arasındaki dönemde, güneşin çok kızgın ve sağlığı tehdit ettiği 12.00-15.00 arası saatler hariç, günde 30 dakika, güneş kremi sürmeden kolları ve bacakları güneşlendirin." D vitaminin temel yapım aracının güneş olduğunu, güneş ışınının cilde değmesiyle sessiz duran bir maddenin tetiklendiğini, oluşan reaksiyonlarla da D vitamini yapımının mümkün olduğunu ifade eden Uzmanlar, vitaminin etki mekanizması hakkında şunları söylüyor: 


KAPALI YERLER D VİTAMİNİNİ KAÇIRIYOR 

"D...