25 / 04 / 2024

Akıllı Bisiklet Projesi

Akıllı Bisiklet Projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından kanun hükmünde kararnameyle görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, kent sakinlerinin spor yapmasına olanak sağlamak ve şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımını teşvik etmek için 6 kilometrelik bisiklet yolu hizmete girdi.

Kocaeli'de 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi. KOBİS mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 62 adet çevre düzenlemesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 62 adet çevre düzenlemesiyle bunlara bağlı yürüyüş ve bisiklet yollarını hayata geçirdi. İzmit’te 15 ayrı istasyonda 120 bisikletle başlayan Akıllı Bisiklet projesi ise gördüğü yoğun ilgiyle kent geneline yayıl

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

A101 16 Şubat kataloğunu yayınladı! Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV...16 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101 Market'in 16 Şubat 2023 indirimli Aldın Aldın kataloğu açıklandı. A101'de bir birinden eşsiz ürün indirimli fiyatlarla satılıyor. Katalogda Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV gibi ürünler yer aldı. İşte A101 kataloğu 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!

HAVELSAN ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaya konulan "Akıllı Ulaşım Projesi" ile birlikte görüntü işleme teknikleri kullanılıp daha konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti sunulmuş olacak. İşte detaylar…

Türkiye'de akıllı tarım kentleri inşa edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkındırmayı hedefleyen Akıllı Tarım Kent Projesi'ni hayata geçiriyor. 

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Samsung'dan akıllı şehir projesi!

Samsung; insan merkezli deneyimlerini, Yapay Zekâ destekli geleceğin evi, Nesnelerin interneti ve 5G ile çalışan akıllı şehir projelerini, katıldığı CES Fuarı’nda anlattı...

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Kentsel dönüşüm süreci akıllı şehir projesiyle güçlenecek!

Akıllı Şehir Projesi MAtchUP'ın Valensiya ve Dresden ile birlikte 3 uygulayıcı şehrinden biri olan Antalya'da düzenlendi.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Türk girişimcilerinden akıllı şehirler projesi!

Akıllı şehirler projesi geleceğin en önemli teknoloji konseptlerinin başında geliyor. Türk girişimcilerin de harekete geçtiği akıllı şehirler projesi, Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasında öne çıktı.

Kentsel dönüşümle akıllı şehirler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem açısından riskli olan binaları yenilerken, bir yandan da akıllı şehirler kurmanın çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Dulkadiroğlu'nda akıllı şehir projesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Akıllı Bisiklet Projesi Haberi

Akıllı Bisiklet Projesi

Batman Belediyesi tarafından Akıllı Bisiklet Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, akıllı bisikletlerin kurulum ve montaj çalışmalarını tamamladı. Kentin farklı noktalarında kurulan 6 istasyonda kullanıma sunulmak üzere 55 akıllı bisiklet yerleştirilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Veysi Güney, hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmak için vatandaş odaklı hizmet yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini açıkladı.

Kentte akıllı bisiklet uygulamasını başlattıklarını açıklayan Güney, projenin vatandaşların şehir içi ulaşımına alternatif sunmak ve sağlıklı yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla uygulandığını söyledi.

Uygulama için 6 kilometrelik bisiklet yolunu bölgeye kazandırdıklarını anlatan Güney, "Projeyi arz talep dengesini gözeterek daha geniş alana yaymak istiyoruz. Ayrıca, vatandaşların kendilerine ait bisiklet ve motosikletlerini güvenli şekilde park edebilmeleri için kentin 8 farklı bölgesine...