28 / 03 / 2024

akıllı ev tasarım yarışması

akıllı ev tasarım yarışması

Ankara’ da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ ı hayata geçiren Elit Yapı’ nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması” sona erdi.

Elit Royal Residence Akıllı Ev Tasarım Yarışması düzenliyor!

Akıllı Ev Tasarım Yarışması'nda birinci olan tasarım gerçeğe dönüştürülecek. Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, 2-20 Nisan'da düzenlenecek yarışmada ilk 3'e giren öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirileceğini bildirdi.

Güneş enerjisi ile çalışan en başarılı ev seçiliyor!

İspanya’nın başkenti Madrid’de “Solar Decathlon Europe 2012” adlı etkinlik için biraraya gelen üniversite öğrencileri, güneş enerjisiyle çalışan en başarılı evi tasarlamak için birbirleriyle yarışıyor

Samsung’dan sürpriz karar! VR7700BM akıllı robot süpürgede müthiş fırsat!

Samsung, ev temizliğinde resmen moda haline gelen akıllı robot süpürgelerde çok sevindirecek bir karara imza atarak kredili ödeme ve ücretsiz teslimat fırsatlarını duyurdu. Samsung’un duyurduğu müjdeli haberin ardından VR7700BM akıllı robot süpürge araştırılmaya başlandı.

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Yaklaşan Huawei P60 Pro akıllı telefonun tasarımını gösteren bir görsel çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Kavisli kenarı ve dikkat çekici bir periskop  kamerası ile çekici bir ekran görüntüsü verecek.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

Telefon fiyatlarında şok! İşte akıllı telefonların 2022 güncel fiyat listesi!

Uygun fiyata akıllı telefon alabilmek mümkün... Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve Gümrük Kanunu bağlamında devlet tarafından el konan akıllı cihazların satışı başladı.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Evlerini yenilemek, onarım ve bakım problemlerini çözmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar için kurulan YARS, günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

akıllı ev tasarım yarışması Haberi

akıllı ev tasarım yarışması

Ankara’nın önemli eğitim kurumlarından öğrencilerin 2 Nisan’dan bu yana yarışmaya katıldığını ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, 20 Nisan itibariyle yarışma başvuru süresinin tamamlandığını bildirdi.


Yıldızhan, Başkent’in önemli eğitim kurumlarında öğrenim gören çok sayıda ilköğretim 3 ve 4’üncü sınıf öğrencisinden oldukça farklı tasarımların geldiğini ifade ederek, “Çocukların hayal dünyası inanılmaz geniş. Muhteşem tasarımlar gönderdiler. Yemek pişirip, temizlik yapan robotlar tasarlayan da var, evi kumanda edebilen saat resmeden de, hırsız girdiğinde onu yakalayan kumanda tasarlayan da… Jürinin işi oldukça zor. Yarışmamıza büyük ilgi gösteren, çocukların tasarımlarını bizlerle paylaşan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Yıldızhan, jüride Hatırlı Mimarlık kurucu ortağı Nami Hatırlı, Fenomen Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Uzman Psikolog Beyhan Budak ve RPR Medya AŞ İnşaat Sektör Temsilcisi...