26 / 04 / 2024

Akıllı kilit sistemleri

Akıllı kilit sistemleri

Günlük, haftalık ya da aylık ev kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com tarafından geliştirilen ve sektörün işlem kaydı, güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan “Akıllı Kilit Sistemi” EMITT’te tanıtıldı...

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Asis Elektronik, akıllı şehir sistemleriyle yaşam kalitesini artıyor!

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü M. Bahaddin Yetkin, Türkiye’nin dönüşüm ivmesini ve akıllı şehirlerin geleceğini Forbes'e anlattı...

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Core Akıllı Ev Sistemleri hayatı kolaylaştırıyor

Yeni nesil akıllı ev çözümleriyle öne çıkan Core Akıllı Ev Sistemleri, kullanıcıların hayatını daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hale getirmek için çalışıyor.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Altınbaş tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Akıllı Evler için komuta sistemleri geliştirildi!

Manisa Girişimciler Derneği ve Çanakkale Girişimciler Derneği yüzde yüz yerli sermayeli ve tamamı Türk mühendisleri tarafından tasarlanan Yeni Nesil Akıllı Ev ve Yapılar harekete geçti.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Emrah Keskiner tarafından kuruldu.

Akıllı kilit sistemleri Haberi

Akıllı kilit sistemleri

61 ülkede günlük, haftalık ya da aylık olmak üzere esnek sürelerde ev kiralamak isteyenlerle ev sahiplerini buluşturan internet platformu HemenKiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe “Akıllı Kilit Sistemi” ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıttı.

Sistem nasıl çalışıyor?

Dünyada hızla büyüyen ve tüm ülkelerde hizmet standartlarının oluşturulmaya çalışıldığı alternatif konaklama sektöründeki önemli sorunlara çare olacak yeni uygulama, kiralanan evlerin kapılarına Akıllı Kilit Sistemi’nin yerleştirilmesiyle başlıyor. HemenKiralik.com tarafından, sitede ilanı yayınlanan evlere sözleşme karşılığında ve herhangi bir işlem ücreti alınmadan takılan sistem sayesinde, evin kiralama süresi, giriş-çıkış bilgileri ve evi kiralayan kişinin kimlik bilgileri gibi veriler kayıt altına alınıyor. Sistem kapsamında ayrıca, Akıllı Kilit Sistemi’ne sahip evler, yalnızca evi...