25 / 04 / 2024

akiş gyo yeni proje

akiş gyo yeni proje

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Akiş GYO'nun Kadıköy arsası davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'de bulunan arsasına ilişkin açılan davada yeni bir gelişme oldu. 

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Akiş GYO'nun genel kurul kararlarının iptali davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

Akiş GYO'nun yeni sermayesi 805 milyon TL oldu!

Akiş GYO'nun 554 milyon 699 bin 850 TL olan çıkarılmış sermayesinin 250 milyon 300 bin 150 TL bedelli artırılarak 805 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin sermaye artırım süreci tamamlandı. Şirketin yeni sermayesi 805 milyon TL oldu. 

Akiş GYO'nun rüçhan hakkı tutarı 127.5 milyon TL oldu!

Akiş GYO çıkarılmış sermayesinin 805 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin 15 günlük yeni pay alma haklarının kullandırılması süreci tamamlandı. Yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan B grubu payların toplam nominal değeri ise 127 milyon 547 bin 289 TL oldu. 

Akiş GYO'nun sorumluluk davasında yeni karar!

Akiş GYO, şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının reddine ilişkin mahkeme kararına karşı davacı tarafın istinaf başvurusunun, temyiz yolu açık olmak üzere esastan reddine karar verdi. 

Akiş GYO likidite sağlayıcılık sözleşmesini sonlandırdı!

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı sonucu bu paylara tekabül eden yeni paylarla birlikte toplam 309 milyon 533 bin 784TL nominal değerli paylar Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş nezdindeki hesaba transfer edildi.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

Akiş GYO 2019 faaliyet raporu!

Akiş GYO, 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Akiş GYO sermaye artırımı fon kullanım raporunu yayınladı! 

Akiş GYO tahsisli sermaye artışı kapsamında sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin hazırlanan raporu yayınladı...

Akiş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Akiş GYO, kar payı dağıtımının genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

akiş gyo yeni proje Haberi

akiş gyo yeni proje

Aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve yaygınlaşması, yaz aylarından itibaren ülkemizde ve başta Avrupa olmak üzere dünya genelinde vaka sayılarında ciddi azalma beklentisi, birçok sektörde geleceğe umutla bakılmasını sağlıyor. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye ekonomisinin de önemli sektörlerinin başında gelen perakende sektöründe özellikle AVM'lerde pandemide durma noktasına gelen yatırımlar, tekrar gündeme alınmaya başlandı. Türkiye perakende sektörünün dinamik yapısı ve bünyesinde barındırdığı yüksek potansiyelden dolayı değişimleri firsatlara dönüştürecek olanaklara sahip olduğunu belirten Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, geleceğe ilişkin iyimserliklerini koruduklarını ve yatırım projelerine hız verdiklerini söyledi.

Beykoz'da deniz manzaralı yeni proje

2011'de açılan İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Akbatı'nın ardından Akasya'nın 2014 yılında tamamlanması ile önemli bir projeye daha imza atan Akiş GYO...