19 / 04 / 2024

akkışlaya üniversite müjdesi

akkışlaya üniversite müjdesi

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

Üniversite öğrencilerine tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

Üniversite öğrencileri için tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi geldi. Söz konusu destek için başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın...

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Fethiyelilere TOKİ müjdesi!

Fethiye'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölge halkına TOKİ müjdesi verdi.

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.Dar gelirliye konut müjdesi veren Bulut, düşük taksitle konut uygulaması başlatacaklarını kaydetti.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

akkışlaya üniversite müjdesi Haberi

akkışlaya üniversite müjdesi

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. İlçede 85 bin küçükbaş hayvanın bulunduğunu belirten Başkan Ali Ergül, Türkiye'de küçükbaş hayvancılıkta önemli ilçelerden biri olmalarına rağmen, mevcut Mera Yasası'ndan dolayı çiftçilerin sıkıntı yaşadıklarını söyledi.


"85 BİN HAYVANI NEREDE OTLATACAKLAR?"

"Şu anda 85 bin hayvan Akkışla'nın dağına çıkamıyor, çünkü dağda kar var. O nedenle çiftçimiz hayvanlarını Şarkışla, Gemerek ya da daha sıcak olan Avanos tarafına götürüyor ve gidiş gelişlerde bir sürü sıkıntı çekiyor. Ve işin daha da kötüsü yasa gereği çiftçi 30 Mart'a kadar meraya çıkamıyor. Meraya çıkamayan çiftçi bu 85 bin koyunu nerede otlatsın? Büyüklerimizden Mera Yasası'nı yeniden gözden geçirmelerini ve çiftçilerin söylemlerini dikkate almalarını istiyoruz. Türkiye'de bu konuda sayılı ilçelerdeniz. Valilik bu...