20 / 04 / 2024

akkuş gayrimenkul zeytinburnu

akkuş gayrimenkul zeytinburnu

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Zeytinburnu'nda 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi  Mahallesi, 494 pafta, 3042 ada ve 8 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

akkuş gayrimenkul zeytinburnu Haberi

akkuş gayrimenkul zeytinburnu

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni  kentsel dönüşüm projeleri için start vertdi.

Alya markalı projeler inşa eden Akkuş Grup, Lübnanlı grup ile BOSS4 Gayrimenkul adı altında kurduğu şirketle yeni projeler hayata geçiriyor.

İETT bloklarnda dönüşüm başlıyor

Hayata geçireceği yeni projesi kapsamında Zeytinburnu İETT bloklarını dönüştürecek olan Akkuş Gayrimenkul projeyle ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Anlaşma oranının yüzde 99'a ulaştığı Akkuş Gayrimenkul Zeytinburnu projesinin hafriyat çalışmalarına 2-3 ay içerisinde başlayacak. Akkuş Zeytinburnu kentsel dönüşüm projesinde 250 adet hak sahibi mevcut. Projede geniş metrekarelere sahip toplam 432 adet konut yer alacak. 

Akkuş Gayirmenkul Zeytinburnu projesi, Panorama 1453 Tarih Müzesi'nin karşısında bulunuyor.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Ceren...