29 / 03 / 2024

Akkuş Grubu projeleri 2015

Akkuş Grubu projeleri 2015

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Akkuş Gayrimenkul’ün projeleri MIPIM'de boy gösterecek!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnan ortaklı BOSS4 şirketiyle Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılıyor. Akkuş Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak...

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Akkuş Grubu projeleri 2015 Haberi

Akkuş Grubu projeleri 2015

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Yılda 1800'ü aşkın model geliştirerek ürettiği denimleri Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde. Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde tamamlayıp tapularını teslim ettiği 48 dairelik butik proje Alya Residence'ın ardından yine Beylikdüzü'nde bir başka butik projenin inşaatına başladı. Alya 2 adlı bu projede de 26 daire yer alıyor. Grup bir yandan Alya 2'nin çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Beylikdüzü-Yakuplu'da yer alacak 200 konutluk bir sonraki projenin hazırlıklarını yapıyor.


Akkuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, inşaat sektörüne girişlerini şöyle anlattı:

"Biz tekstilciler biraz fazla paramız olursa gidip arsa alırız. Portföyümüzde epeyce arsa birikmiş olduğunu gördük. Ağırlıklı olarak Beylikdüzü ve Avcılar'da yer...