28 / 03 / 2024

AKM yıkımı ne zaman biter

AKM yıkımı ne zaman biter

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yıkım hızla devam ediyor. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi...

Bakan Tunç'tan deprem bölgesi için flaş açıklama! Yasa geliyor: Yıkım kararına karşı davalar 170 güne düşecek!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkım kararlarına karşı açılan davalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK destek bursuna zam geldi mi 2023? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK bursu gündemde yer alan konulardan biridir. YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK bursu ne kadar oldu? İşte YÖK bursuna dair detaylar!

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Emekli ve memurlara büyük müjde! Zamlar kesinleşti! Zamlı memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar

Emekli ve memurlara büyük müjde! Maaş zamları kesinleşti! 2022 memur ve emekli maaşı ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar?

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Oturulan yapının riskli olarak belirlenmesi halinde yıkım için kendilerine belli bir süre veriliyor. Peki, riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

AKM yıkımı ne zaman biter Haberi

AKM yıkımı ne zaman biter

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) başlayan yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. AKM'deki yıkım çalışmalarının son durumu havadan görüntülendi. AKM'nin dış cephe camları tamamen söküldü ve çatının beton bölümleri yıkıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, AKM'nin yerine 2 bin 500 kişilik opera binası inşa edilecek. Havadan görüntülenen yıkım çalışmalarında AKM'nin içinde hiç bir eşyanın kalmadığı, tamamen boş olduğu görünüyor.

Yeni AKM, Murat Tabanlıoğlu’nun mimarlığında inşa edilecek.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKM için, "İnşaatı 2019’un ilk çeyreğinde bitireceğiz"...