24 / 04 / 2024

akmerkez akcenter

akmerkez akcenter

Garanti Koza İnşaat ile Akmerkez'in ortakları Akkök ve Corio, Esenyurt'taki Akkoza projesinde Akmerkez'in ikizi Akcenter'ı hayata geçiriyor. Projenin 2011'de tamamlanması planlanıyor.

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

Akmerkez GYO dava duruşması 1 Elim'de görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket yönetim kurulu üyelerinin aleyhine açılan sorumluluk davası hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO yönetim kurulu komitelerini belirledi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Akmerkez GYO yönetim kurulu komitelerini belirledi.

1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Akmerkez'miş!

Açılışı 1993 yılında açılışı gerçekleştirilen, 150 milyon dolarlık yatırımla kurulan Akmerkez, 245 mağaza ve 165 bin metrekarelik kullanım alanıyla 1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkeziymiş.

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyeleri!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısının ardından şirket yönetim kurulu üyelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte o isimler...

Akmerkez GYO finansal tabloları açıklamak için ek süre kullanacak!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SPK'nın Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nde öngörülen ara dönem finansal tabloların gönderimindeki ek süreleri kullanacak.

Akmerkez GYO Genel Kurul toplantısı yapıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 31.03.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantası'nda alınan kararları ve kar payı dağıtım tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

1991 yılında Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş!

1991 yılında Etiler'de, İstanbul'un en büyük ticaret merkezi olarak inşa edilen Akmerkez'in inşaatı sürüyormuş. Üç ayrı bloktan oluşan Akmerkez'in toplam 150 bin metrekare inşaat alanı varmış.

Akmerkez GYO ilişkili taraf işlemleri raporlarını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu tarafından şirket ile ilişkili tarafları arasındaki yaygın ve süreklilik arz eden işlemlere ilişkin hazırlanan raporları yayınladı.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Akmerkez GYO dava dosyası bilirkişiye verildi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında açıklama yaptı

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davasında karar!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hissedarlardan Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebiyle açılan davanın sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

akmerkez akcenter Haberi

akmerkez akcenter

Garanti Koza, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Akkoza projesini devreye soktu. Bahçeşehir Esenyurt'ta 5 bin konut, dev alışveriş merkezi, ultra lüx residence blokları ve sosyal donatıların yer alacağı proje, Akmerkez'in ortakları Akkök ve Hollandalı Gayrimenkul devi Corio işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Projenin en ilgi çekici tarafı ise 1993 yılında Etiler'de hizmete giren ve Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen Akmerkez'in ikizinin yapılacak olması. Etiler Akmerkez'e göre sosyal donatıların daha da zenginleştirildiği Akcenter projesinde Akmerkez'de bulunmayan Clup House adı altında bir bölüm planlanıyor. Akcenter'ın inşaatını Akkök ve Corio gerçekleştirecek.


2011'DE TESLİM EDİLECEK


Projede, alışveriş merkezindeki işyerlerinin konsepti üzerindeki teknik çalışmalar devam ediyor. Merkezde, hem mağazalar hem lüks residence blokları da yer...