20 / 04 / 2024

akpınar evleri bursa satılık daire

akpınar evleri bursa satılık daire

Orsep İnşaat tarafından Bursa'da inşaa edilen Akpınar Evlerin'de 93 metrekare konutlar 150 bin YTL'den satışa sunuluyor

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018'de tamamlanması planlanan Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. Peki Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Akpınar’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde yöresel mimaride inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Sancaktepe Akpınar riskli alan imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi, Kozdere mevkii sınırları içerisinde riskli alan kapsamında yer alan 8274 ada 1 parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

akpınar evleri bursa satılık daire Haberi

akpınar evleri bursa satılık daire

Toplam 9 blok ve 108 daireden oluşan proje, net 93 ve 135 m2 büyüklüğünde normal ve dubleks dairelerden oluşuyor. Birinci katta yeralan konutlar 150 bin YTL'ye, ikinci katta bulunan konutlar 165 bin YTL' ye ve üçüncü katta bulunan dubleks daireler ise 190 bin YTL'ye satılıyor. Yapımına Şubat 2007'de başlanan proje Haziran 2008'de tamamlanması planlanıyor. Peşinatının % 30 olan projenin faiz oranı ise 1.24 olarak belirlenmiş.

İrtibat için telefon: 0224 241 99 90