19 / 04 / 2024

AKS Focus İstanbul ev fiyatları

AKS Focus İstanbul ev fiyatları

AKS Focus İstanbul projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. 130 milyon lira yatırımla yükselen Focus İstanbul projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...

Focus İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Focus İstanbul Evleri ödeme koşulları dahilinde 24 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Beylikdüzü'nde yer alan AKS Focus İstanbul projesinde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

İZBAN Selçuk aksında sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 milyon liralık yatırımla İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında büyük aşama kaydetti.

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Focus İstanbul Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

World Focus Turizm İnşaat ve İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Babai Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu.

Aris Grand Tower’a bahar avantajlarla geliyor!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’a bahar avantajlarla geliyor. Ortak girişim, yüzde 15 peşinatla konut sahibi olma fırsatını yatırımcılara sunuyor.

Mahya İnşaat Göztepe’de kentsel dönüşüme başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Mega Kent İstanbul, müteahhitlerin gözdesi haline geldi. Özellikle Anadolu Yakası’nda Kadıköy Göztepe aksında yenileme çalışmaları durmaksızın ilerliyor.

AKS Focus İstanbul ev fiyatları Haberi

AKS Focus İstanbul ev fiyatları


Focus İstanbul projesi AKS Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü Beykent bölgesinde yükselen Focus İstanbul projesi 130 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Fabrikalar Caddesi üzerinde inşa edilen Focus İstanbul Evleri projesi 272 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Focus İstanbul Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Focus İstanbul Beylikdüzü'nde daire fiyatları 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Beylikdüzü Focus İstanbul projesinde konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor. AKS Focus İstanbul projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor. 


14 bin 500 metrekare alanda yükselen AKS Focus İstanbul projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi...