19 / 04 / 2024

Aksa Elektrik Hopa

Aksa Elektrik Hopa

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Aksa Enerji Afrika’daki yeni rotası Madagaskar!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, yurtdışı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Madagaskar Cumhuriyeti’nde 120 MW kurulu güce sahip bir HFO santrali kurmak için harekete geçti.

AKSA Enerji, Madagaskar'da şirket kurdu!

Aksa Enerji Üretim AŞ, Madagaskar Cumhuriyeti'nde 120 megavat kapasiteli bir fuel-oil elektrik üretim santrali tesis etmek için Aksaf Power Ltd. adında bir şirket kurduğunu duyurdu.

Aksa Enerji çocuklar için resim yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle çocuklara ‘‘enerji ve doğal konulu resim yarışması düzenliyor.

Aksa Jeneratör, Aydınlatma Fuarı’na katıldı!

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

Aksa, EEMKON 2015'e sponsor oldu!

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor oldu.

İş Yatırım ve Aksa Enerji'den VIOP'ta işbirliği!

Aksa Enerji Üretim A.Ş.’nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş., Borsa İstanbul VİOP’ta “Baz Yük Elektrik Vadeli İşlem Sözleşmelerinde” İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla piyasa yapıcısı oldu.

Aksa Elektrik, Hopa’nın elektrik sorununu çözdü!

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu.

Aksa Enerji Gana'da Elektrik santrali kuracak!

Aksa Enerji, Afrika ülkelerinden Gana Cumhuriyeti'nde 370 megawatt (MW) gücünde elektrik santrali kurulması ve üretilen elektriğin beş yıl süreyle dolar bazlı garantili satışı için anlaşma imzaladı.

Aksa Jeneratör Dubai'de elektrik fuarına katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük elektrik fuarı Middle East Electricity 40. kez Dubai’de ziyaretçilere kapılarını açtı. 2-4 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Aksa Jeneratör yoğun ilgiyle karşılandı.

AKSA, Olimpiyat Stadı'nda elektrik nöbeti tutacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının büyük bir kısmına ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki elektrik sorunu çözüldü. Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda G.Saray ve Liverpool ile oynayacağı maçlarda AKSA’ya ait jeneratörler faaliyet gösterecek.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Aksa Elektrik Hopa Haberi

Aksa Elektrik Hopa

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu. Hopa ve Arhavi ilçe merkezi ile köylerine felaketin ertesi günü akşam saatine kadar yoğun çalışmalar sonucu Çoruh Elektrik tarafından elektrik verilmeye başlandı. 

 Artvin’de yaşanan sel ve heyelanların sonucunda meydana gelen direk yıkılması, iletken kopması gibi arızalar nedeniyle bölgede bir süreliğine elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye elektrik hizmeti veren Çoruh Elektrik, yaşanan acı olayın ardından olaya hemen müdahale edip aralıksız çalışarak kısa sürede Hopa ve Arhavi ilçe merkezleri ile köylerine tekrar elektrik enerjisi sağladı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım ve perakende satış gerçekleştiren Çoruh Elektrik, felaketteki elektrik teçhizatlarının su...