25 / 04 / 2024

Aksa Jeneratörleri

Aksa Jeneratörleri

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

3. Havalimanı’nın enerji ihtiyacını Aksa karşılayacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Türkiye tarihinin en büyük havalimanı projesinin enerji ihtiyacını karşılamak için yerli firma Aksa Jeneratör’ü tercih etti.

Üçüncü Havalimanı'nın jeneratörü Aksa'dan!

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Aksa Jeneratör, demokrasi nöbetine jeneratör desteği verdi!

Enerji sektörünün önemli oyuncularından Aksa Jeneratör, 10 Ağustos gününe kadar meydanlarda süren demokrasi nöbetine jeneratör setleri ve mobil şarj istasyonlarıyla destek verdi.

Aksa Jeneratör Tahran'da satış ofisi açtı!

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Aksa Jeneratör, İran'da yeni ofis açtı!

Dünyanın en önemli jeneratör üreticilerinden Aksa Jeneratör, yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle büyümesini sürdüren Aksa Jeneratör, İran’da açtığı yeni satış bayi ile ülkenin enerjisine enerji katacak.

Aksa Jeneratör kiralama hizmeti ile enerjiyi garantiliyor!

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Aksa Jeneratörleri Haberi

Aksa Jeneratörleri

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor. Keşif, montaj, servis ve nakliye çözümleri ile paket servis sunan Aksa Kiralama, yaz döneminde organizasyonlardan, film setlerine, kamp etkinliklerinden konserlere kadar acil enerji ihtiyacına çözüm sağlıyor.


Kullanım alanına göre farklı ürün yelpazesiyle hizmet veren Aksa, enerji ihtiyacına Aksa Kiralama hizmeti ile çözüm getiriyor. Aksa Jeneratör, kiralamanın yanında satış sonrası hizmet desteğiyle de kesintisiz enerjiyi garantiliyor.


Kiralamaya hazır bin adet jeneratör


Aksa Kiralama, benzinli ve dizel jeneratör gruplarından oluşan geniş ürün yelpazesi ve deneyimli kadrosu ile ihtiyaca göre jeneratörü kiralama imkanı sağlıyor. Aksa Kiralama, acil enerji ihtiyaçlarına ise mobil jeneratörler ile çözüm sağlıyor. Aksa Kiralık Mobil Jeneratörler; Türkiye'de ilk defa...