24 / 04 / 2024

Aksa Turizm otelleri kayseri

Aksa Turizm otelleri kayseri

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Belgin Sambur tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elbirliği sistemi ile turizm sektörü canlanacak!

Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunac

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Sururi Çorabatır: Turizm bölgelerindeki dere yatakları temizlenmeli!

TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, turizm bölgelerindeki dere yataklarının temizlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Çorabatır, bazı bölgelerde sağanak yağışa bağlı otelleri su basmasına bağlı maddi hasarların oluştuğunu söyledi.

Turizm yapıları içinde kent otelleri!

Hızla gelişen ulaşım kolaylıkları ve iletişim teknolojileri ile sermayenin küresel hareketindeki artan ivme ve turizm sektörlerindeki büyük patlama mimarlara yeni konaklama tesisleri yaratma konusunda önemli görevler yükledi...

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Aksa Turizm otelleri kayseri Haberi

Aksa Turizm otelleri kayseri

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Antalya ve Kayseri'de bulunan otellerini, yakın zamanda Bodrum'a da kazandırmaya hazırlanıyor. Dünya'dan Hilal Sönmez'in haberine göre; Aksa Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Erciyes Mirada Hotelleri Genel Müdürü Haluk Ordu, bölgedeki diğer turizm arsalarını yeni yatırımlarla değerlendireceklerini söyledi.

Erciyes Mirada Hotelleri Genel Müdürü Haluk Ordu, Erciyes'in dört mevsim turizm merkezi olması için her türlü çalışmada yer aldıklarını dile getirdi.

Ordu, “5 yıldızlı otelimiz gibi çoklu konfora sahip otel konferans salonu ve spa merkezi planladık. Henüz proje aşamasındaki bu çalışmaları en kısa sürede yatırıma dönüştürmek istiyoruz” dedi. Kayseri Mirada’nın, Erciyes'in Rusya, Ukyanya ve Polonya pazarlarına...