19 / 04 / 2024

Aksaray Belediyesi vergi

Aksaray Belediyesi vergi

Aksaray Belediyesi emlak, ilan reklam ve çevre vergisinde 1. taksit ödemelerinin başladığını duyurdu. Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklama yaptı.

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Aksaray'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Aksaray Belediyesi, kent genelinde risk taşıyan binaların yıkım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray Belediyesi'nden kira ödemelerinde indirim!

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar için kira ödemelerinde indirim yapma kararı aldı. 

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Belediyesi vergi Haberi

Aksaray Belediyesi vergi

Aksaray Belediyesi emlak, ilan reklam ve çevre vergisinde 1. taksit ödemelerinin başladığını duyurdu. 

Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Aksaray Belediyesi sınırları içinde emlak sahibi olan vatandaşlarımızın emlak, işyeri sahiplerinin çevre temizlik ve ilan reklam vergileri 1. taksiti Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden ve www.aksaray.bel.tr adresine girerek e-belediye sisteminden vergilerini kolaylıkla yatırabileceği gibi 238378 numaralı posta çeki hesabından ödeme imkanına da sahiptir. Ayrıca vatandaşlarımız kredi kartı ile de borçlarını ödeyebilirler. Bilindiği gibi evlerden çevre temizlik vergisi tahsili su faturalarıyla tahsil edilmekte, ancak işyerlerinin çevre temizlik vergileri ayrı olarak belediyemizce tahsil edilmektedir” denildi.


Vatandaşların geçmiş yıllara ait birikmiş emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergilerini de belirtilen şekilde yatırabileceklerinin belirtildiği açıklamada, “Vatandaşlarımızdan ricamız vergilerini süresi içerisinde son gün olan...