18 / 04 / 2024

aksaray üniversitesi bölümleri

aksaray üniversitesi bölümleri

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Arkeoloji Bölümü’nün çok yakın bir zamanda aktif hale geleceğini, öğrenci almak için gerekli olan şartları fazlasıyla yerine getirdiklerini ifade etti...

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

İstanbul Üniversitesi Kartal depremine ilişkin rapor hazırladı!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri tarafından, dün İstanbul'da yaşanan merkez üssünün Kartal olduğu açıklanan sarsıntıyla ilgili ön inceleme raporunu hazırladı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Yılmaz Özdil'e villasındaki kaçak bölümler için 380 bin TL ceza!

Bodrum Belediyesi'nin Hülya Özdil'e Bitez'deki villasının kaçak bölümleri sebebiyle 380 bin TL ceza kestiği öğrenildi...

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin bazı bölümleri tamamlandı!

Sancaktepe'de inşa edilen bin yataklı sahra hastanesinde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İnşaatın 21. gününde hastanenin bazı bölümlerinin tamamlandığı görüntülendi...

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

İstanbul Üniversitesi'nden flaş İstanbul depremi raporu!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi, Jeofizik ve Jeoloji Mühendisliği Bölümleri'nden akademisyenler ortak bir rapor hazırlayarak yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle ilgili çarpıcı özellikleri dile getirdiler. 

Bursa Uludağ’daki işletmenin kaçak bölümleri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerindeki bir işletmenin kaçak olarak inşa edilen bölümlerini yıktı.

aksaray üniversitesi bölümleri Haberi

aksaray üniversitesi bölümleri


Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Arkeoloji Bölümü’nün çok yakın bir zamanda aktif hale geleceğini, öğrenci almak için gerekli olan şartları fazlasıyla yerine getirdiklerini ifade etti. 


Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Doğanay, Zengibar Kalesi Arkeolojik Yüzey Araştırmaları ve Kazı Projesi konulu çalışmasının detaylarını anlattığı bir konferans verdi. Konferansa katılan ve açılış konuşmasını yapan ASÜ Rektörü Acar, Aksaray için son derece büyük önem arz eden Arkeoloji Bölümü’ne dair yaşanan son gelişmelerden bahsetti. Arkeoloji Bölümü’nün yakında aktif hale geleceğini kaydeden Rektör Acar, “Öğretim Elemanı eksiğimizi tamamladık. Artık YÖK’ten, Arkeoloji Bölümümüze öğrenci alma talebinde bulunmak için gerekli olan şartları fazlasıyla sağlamış durumdayız” dedi. 


'TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ ÜÇ KAZI MERKEZİ AKSARAY’DA'


Arkeoloji Bölümü’nün Aksaray Üniversitesi için...