25 / 04 / 2024

aktif gayrimenkul

aktif gayrimenkul

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici GYO Aktif Gayrimenkul ve Denge Gayrimenkul değerleme şirketi ile anlaştı...

Talep arttı, fiyatlar uçtu!

Tek Borsa dergisi bugün piyasaya çıkan yeni sayısında Tarlabaşı'nı masaya yatırdı. Kentsel dönüşüm projesinin gündeme gelmesiyle yıldızı parlayan Tarlabaşı, yerli ve yabancı birçok yatırımcının akınına uğruyor... Ulusoyların yanı sıra oyuncu Kenan İmirzal

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Vakıf GYO’nun aktif büyüklüğü 4,6 milyar liraya yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın aktif büyüklüğü 4,6 milyar liraya yükseldi...

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Reysaş GYO 2020'de 9.5 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen gayrimenkul alım işlemi 9.488.566,20 TL olup, satım işlemi bulunmamaktadır.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

Reysaş GYO 22,5 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Reysaş GYO'nun son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen gayrimenkul alım işlemi 22 milyon 472 bin 227 TL olarak açıklandı...

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul" ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi.

Kuzeybatı Gayrimenkul dört ilde mülk arayışında!

Kuzeybatı Gayrimenkul, müşterileri için dört ilde aktif olarak mülk arıyor ve piyasa rayicinde olan mülk tekliflerini topluyor...

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Gayrimenkul hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. İşte Zeynep Aktaş'ın Milliyet'teki analizi...

aktif gayrimenkul Haberi

aktif gayrimenkul

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulumuzun 31.01.2014 tarih ve 102 no'lu kararına istinaden Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin ''Gayrimenkul değerleme şirketi seçimi'' başlıklı 35. maddesi uyarınca, portföyümüzde bulunan her bir varlık için ''Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Aktif Gayrimenkul Değerleme A.Ş'' ve 2014 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ''Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş.ve Aktif  Gayrimenkul Değerleme A.Ş''den değerleme hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.


Varlık ve Seçilen Gayrimenkul Değerleme Şirketi:


Nuvo Dragos Projesi Maltepe ( Aktif  Gayrimenkul Değerleme A.Ş  )

Yapı kredi Plaza Ofis katı       ( Denge Gayrimenkul Değerleme A.Ş...