28 / 03 / 2024

Al Andalus Turizm adres

Al Andalus Turizm adres

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeddin S.B. Al Ekkari, Fahd Ezzeddin S. Al Ekkari ve Mohamed E.S. Elakkari ortaklığında kuruldu. 

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zayed Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdulrahman Alı Alreshdawı tarafından kuruldu.

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Ahmed M.M. al-khulaifawi tarafından kuruldu.

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  250 TL  sermaye bedeli Iqbal Ahmed Syed tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10  bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Alayan Ve Nıdal El Mahboub tarafından kuruldu.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Ibrahım tarafından kuruldu.

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Dumaırıeh tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Subhi H. Al-Toon ve Bülent Sabır ortaklığında kuruldu.

Al Andalus Turizm adres Haberi

Al Andalus Turizm adres

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeddin S.B. Al Ekkari, Fahd Ezzeddin S. Al Ekkari ve Mohamed E.S. Elakkari ortaklığında kuruldu. 

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. 2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 3-Turizm ile ilgili her türlü bisiklet, motosiklet, araba kiraya vermek, kiralamak. 4-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu,...