29 / 03 / 2024

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de Mohammed Hıkmat S Alzaım tarafından kuruldu. 

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de Mohammed Hıkmat S Alzaım tarafından kuruldu. 

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi, Halil Yardımci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nabil Rouis ile Adel Gannoun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Alhelal Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alhelal Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi, H.Mohammedtaufıa Salayha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 800 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Kaldırım Caddesi'nde kuruldu.

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bülent Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Kızılçam Sokak 'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme tahvil faizini açıkladı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ., 75.000.000TL nominal tutarındaki tahvilin 07.04.2016 tarihli kupon faizi %3,90 olarak belirlendiğini KAP'a bildirdi.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 11 milyon 283 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta 2016'da Tuzla, Aydınlı Mevkii İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

MB Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

MB Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Kabataş, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Hameed Abdullah Husseın Al-Ahmar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Mahmut Bey Mahallesi 'nde kuruldu.

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi  7 Ekim'de   Mohammed Hıkmat S Alzaım tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket'in kuruluş amacı ve faaliyet kapsamı Şirket'in Türkiyesınırlarında dahilinde gayrimenkul alım, satım ve yatırımlarında bulunmasıdır. Yukarıda anılan amaçları gerçekleştirmek için Şirket şu faaliyetlerde bulunabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi adres; ZİYA GÖKALP MH.S.DEMİREL BLV MALL OF İST OFİS AP.N.7 E/136...