10 / 12 / 2025
fuzul

Alanya fuar tanıtımı

Alanya fuar tanıtımı

ALTAV genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

SeSa Build 2016 yapı fuarının tanıtım toplantısı bugün!

Sürdürülebilir, Güvenli Şehirler için Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı SeSa Build 2016'nın tanıtım toplantısı bugün gerçekleşecek.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı 7 Mayıs'ta!

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Mersin Kızkalesi tanıtım çalışmalarıyla turist sayısını arttıracak!

Mersin'in önemli tarihi miraslarının başında gelen ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne de giren Kızkalesı'ne, tanıtım çalışmalarının da etkisiyle daha fazla turist gelmesi bekleniyor.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çeşme'de 9 durak 9 deneyim tanıtım kampanyası başladı!

Çeşme Belediyesi, '9 durak, 9 deneyim' başlıklı yepyeni bir tanıtım kampanyası başlattı. Kampanya ile Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanınmamış gizli güzelliklerinin anlatılarak konuk sayısının artırılması ve çeşitlendirilmesi hedefleniyor.

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Aydın, Nuriye Kırmızı, Merve Ege tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Türkiye'nin tanıtımı Angry Birds oyunu ile yapılacak!

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

Alanya fuar tanıtımı Haberi

Alanya fuar tanıtımı


 Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak.  Gazipaşa Haavaalanı ön planda tutarak Alanya'nın güzellikleri fuarlarda tanıtılacak. 


Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı. 


Toplantının en önemli gündemi, 2013-2014 dönemindeki 25 fuar katılımının görevlendirmesi oldu.Gazipaşa Havalimanının Alanya tanıtımında çok önemli bir yere sahip olduğunun konuşulduğu toplantıda, deniz, güneş, kum turizmi dışında Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin de tanıtılması, engelsiz kent vurgusu ve engelsiz kente uyumlu otel konseptinin vurgulanması, trekking (doğa yürüyüşü) alanlarının görsellerle tanıtımı, önemli fuarların yapıldığı şehirlerin caddelerinde ve alışveriş merkezlerinde Alanya tanıtılacak. Toplantıda, 25 fuarda dağıtılacak...