26 / 04 / 2024

Alanya turizm projeleri

Alanya turizm projeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Alanya kış turizmine odaklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Stockholm Tanıtma Müşavirliği’nin düzenlemiş olduğu “All About Turkey” İsimli çalıştay (Workshop) 2 Aralık’ta İsveç’in başkenti ve en büyük şehri olan Stockholm’de başladı.

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Alanya'da imaj ve kurumlar arası işbirliği konuşuldu!

Alanya'da imaj ve kurumlar arası işbirliği konuşuldu. Esnaf odaları başkanları ve turizmciler Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde bir araya gelerek, Alanya imajını ve kurumlar arası işbirliği konularını masaya yatırdı.

Alanya'da turizm atağı!

2170 kilometrekarelik alanda offroad, bisiklet, motosiklet ve yürüyüş alanları oluşturulacak. Parkurlara yönlendirme levhaları yerleştirilerek turistlerin yakın bölgelerdeki tarihi ve ören yerlerine ulaşım konusunda bilgi edinmeleri sağlanacak.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Alanya turizm projeleri Haberi

Alanya turizm projeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hizmet Birimi bünyesinde çalışan birim amirleri ile çalışmaları değerlendirdi. Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Asat, Kırsal Alan, Asmek, Zabıta, Park ve Bahçeler, Temizlik, Sinekle Mücadele, Otogar, İtfaiye, Hal ve Mezarlıklar birim sorumluları yaptıkları ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e bilgi verdi. 

'ŞANTİYELER KURULACAK'

Bir saat süren toplantının ardından çalışmaları değerlendiren Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Tüm birimlerin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan vatandaşlarımızın memnun olduğunu görüyoruz. Tabi ki ufak tefek sorunlar oluyor. Ancak bunlarda iyi niyetle hallediliyor. Önümüzde Kurban Bayramı var. Bayram öncesi ve sonrasında tüm birimlerimiz kendi sorumluluk alanlarında gerekli hazırlıkları yapacak ve çalışmalarını yürütecek. Vatandaşlarımızın bayramı en iyi şekilde geçirmeleri için gereken her türlü tedbiri alacağız. Diğer yandan büyük projelerin...