20 / 04 / 2024

Alanyada bölge hastanesi inşaatı incelendi

Alanyada bölge hastanesi inşaatı incelendi

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Bölge Hastanesi inşaatı hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi.

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Edremit'e bölge hastanesi geliyor!

Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda bölge hastanesi yapılmak üzere gerekli plan çalışmaları için İmar Komisyonu'na havalesine karar verildi.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

Alanya 300 yataklı bölge hastanesi için ek süre istendi!

Alanya'da 300 yataklı Bölge Hastanesi söylendiği gibi Nisan ayında hizmete açılamadı, ihaleyi alan firma Mayıs’ta ek süre istedi. Yeni süreye göre hastanenin hasta kabulüne 2017 yılının ilk aylarından başlaması bekleniyor.

Balıkesir Bölge Hastanesi'nde sona gelindi!

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zeka Kafaoglu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte yapımı devam eden 850 yataklı bölge hastanesi inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu.

Alanya'da bölge hastanesi inşaatı incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Bölge Hastanesi inşaatı hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi.

Alanyada bölge hastanesi inşaatı incelendi Haberi

Alanyada bölge hastanesi inşaatı incelendi

ÇOK DEĞERLİ İSİMLER GÖREV YAPACAK 

Hastanenin sadece Alanya değil, çevre ilçe halkına da hizmet vereceğinin altını çizen Aydın, "Burada çok değerli hocalarımız görev yapacak. Şu anki Devlet Hastanesi ise Alaattin Keykubat Üniversitesi'ne devredilecek. Artık Antalya ve Ankara'ya gitme ihtiyacı hissedilmeyecek" dedi. 



Sabah...