25 / 04 / 2024

Alanyada hangi parklar yapılacak

Alanyada hangi parklar yapılacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Dinek ve Alaaddin Keykubat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Alanya’nın girişinin bu iki parkla güzelleşeceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya’nın çehresini değiştiriyoruz.” dedi.

Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür?

Türkiye'deki sulh hukuk mahkemeleri, Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biridir. Peki, Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür? İşte Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davalar..

İzale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Medeni Kanun gereğince paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, izale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet ya da kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için açılan ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ aldı. İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

Kiracı hangi giderleri öder?

Apartmanın ihtiyaçları için kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor.Bu aidatlar apartmanın temizlik, bakım onarımı ve günlük hizmet işleri için harcanıyor. Peki kiracı aidat ödemek zorunda m? Kiracı hangi giderleri öder?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Hangi binalara DASK yapılmaz?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK sigortası, meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, hangi binalara DASK yapılmaz?

Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

İnşaat yapılacak veya yapılmakta olan arsa üzerinde sizin almayı düşündüğünüz dairenin hissesine düşen arsa tapusuna kat irtifakı deniyor. Kat irtifakı nasıl kurulur? Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

3. Havalimanı inşaatını hangi firmalar yapıyor?

3. Havalimanı’nı kim yapıyor? İstanbul 3. Havalimanı projesini kimler gerçekleştiriyor? İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı’nı hangi firmalar hayata geçirecek? İşte 3. Havalimanı’nı inşa edecek o firmalar…

2014 Dünya Kupası maçları Brezilya'da hangi stadlarda oynanacak?

Brezilya stadyumları, Dünya Kupası'na hazır mı? FIFA 2014 Dünya Kupası, Brezilya'daki hangi stadlarda oynanacak? TRT'den naklen canlı yayınlanacak Dünya Kupası karşılaşmaları, Brezilya'nın bu stadyumlarında gerçekleşecek...

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kira hukukunda kiracının tahliye edilebilmesi için bazı şartların oluşmuş olması gerekiyor. Bu kapsamda kiracının fesih hakkı da bulunuyor. Peki, kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kiracı hangi şartlarda tahliye edilir?

Ev sahibi olarak kiracınızı evden çıkarmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda kiracı hangi şartlarda tahliye edilir? Gerekçe gösterilmeden kiracı çıkarılır mı? Kiracı tahliye şartları nelerdir?

Alanyada hangi parklar yapılacak Haberi

Alanyada hangi parklar yapılacak


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Dinek ve Alaaddin Keykubat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Alanya’nın girişinin bu iki parkla güzelleşeceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya’nın çehresini değiştiriyoruz.” dedi.


DİNEK PARKI’NDA SONA GELİNDİ


Bu sabah ilk olarak Dinek Mahallesi'ndeki park alanında yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yücel, 4264 bin metrekare alan üzerine inşa edilen parkın aynı zamanda Alanya’ya gelen konuklar için bir karşılama terası olacağını söyledi. Alanya’nın batıdan girişte güzel bir manzara oluşturacak parkı yakında tamamlayarak hizmete açacaklarını kaydeden Başkan Yücel, “Alanya’ya gelen vatandaşlar ilk olarak bu parkları görecek ve Alanya’nın değişen yüzü ile karşılaşacaklar. Alanya’mız bu parklarla daha da güzelleşecek. “ dedi.



ALAADİN KEYKUBAT PARKI TAMAMEN YENİLENDİ



İnceleme gezisini Alaaddin Keykubat parkında sürdüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeniden...