19 / 04 / 2024

alanyadan hangi ülkeler direk uçuş var

alanyadan hangi ülkeler direk uçuş var

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

Altın zengini ülkeler belli oldu! Açıklanan listede Türkiye'ye de yer verildi! İşte altın zengini ülkeler

Altın, tarih boyunca insanlar için önemli bir yatırım ve ticaret aracı oldu. Günümüzde de birçok ülke altın rezervlerini koruyarak ekonomik istikrarlarını sağlamaya çalışıyor.  Peki, hangi ülkeler altın zengini olarak biliniyor? İşte altın zengini ülkeler...

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

Dünya, Türkiye için seferber! Hangi ülkeler deprem sonrası yardım gönderdi?

Türkiye, tarihinin en büyük deprem felaketi ile mücadele ederken Amerika Birleşik Devletleri’nden Endonezya'ya kadar birçok ülkenin kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri yardım çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye konutun en fazla değerlendiği ülkeler sıralamasında lider oldu!

Türkiye, dünya genelinde konutun en çok değerlendiği ülkeler sıralamasında ilk sıraya yerleşti. Peki listede hangi ülkeler var? İşte o liste...

Kripto paralara yasak geliyor mu? Hangi ülkeler düzenleme yapıyor?

Kripto paralarla ilgili birçok ülke düzenleme çalışmalarına start verirken, yatırımcılar sektörü nelerin beklediğini merak ediyor. Peki kripto para sektörünü neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Türkiye’den en çok hangi ülkeler konut satın aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 2020 Ocak ayı konut satış rakamları açıklandı. Türkiye genelinde yabancıya konut satışları 2020 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre artarak 3 bin 907 oldu.

Türkiye'den en çok konut alan ülkeler hangileri?

Türkiye'den yabancıların konut alma sayıları geçtiğimiz döneme göre büyük bir yükseliş kaydetti. Türkiye'den en çok konut alan ülkeler hangileri? Hangi ülkenin vatandaşları Türkiye'den konut almayı tercih ediyor? 

Suriye'nin yeniden inşasını hangi ülkeler üstlenecek?

Suriye'de kısa sürede iç savaşa dönüşen isyanın başlamasının üzerinden yaklaşık 8 yıl geçti...

Yenişehir'deki serbest bölgelerde hangi ülkeler yer alacak?

453 milyon metrekarelik alanda kurulacak olan Yenişehir'de serbest bölgeler de yer alacak. Yeni Şehir'deki serbest bölgelerin alt katları restoran ve üst katları home ofislerden oluşacak.

Kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malların, Devlet ve kamu tüze lkişilerince kamulaştırılabiliyor. Peki, kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan takvim kapsamında ay ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiği, vergi ödeme sürelerine ilişkin bilgilere yer veriliyor. Peki, Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

alanyadan hangi ülkeler direk uçuş var Haberi

alanyadan hangi ülkeler direk uçuş var



Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kuveyt'ten yüksek cirolara sahip 9 seyahat acentesi yetkilisini ve gazetecileri Manavgat'ta ağırladı. Kuveytli heyete, Antalya'da tanıtım turu düzenlendi. Turun Manavgat bölümü MATSO ve BAKA işbirliğiyle yapıldı. İlk olarak Side'ye gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi. Heyet daha sonra Manavgat Şelalesini ziyaret etti. 


TANITIM GEZİSİ Heyete, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyesi Şükrü Arslan, BAKA Koordinatörü Ali Galip Bilgili, BAKA uzmanları Selin Şen ile Seyitcan Altmkaynak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünden Burça Yalçın eşlik etti. Gezi sonrasında MATSO Başkanı Boztaş, heyete ilçenin tanıtıldığı kitap, broşür ve Manavgat ürünlerinin yer aldığı hediyeler verdi. 


DİREKT UÇUŞLAR BAŞLAYACAK 

MATSO Başkanı Boztaş, oda olarak turizmin ve turistin çeşitlendirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını...