29 / 03 / 2024

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği satılık bina

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği satılık bina

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Az ve orta hasarlı binalara Dünya Bankası çözümü! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, orta hasar gören yapılar için Dünya Bankası ile anlaşma yapılıp çözüm sunulacağını belirtti. 

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği satılık bina Haberi

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği satılık bina

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan taşınmaz mal (Dört Katlı Betonarme Bina ve Arsası) ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon bedeli olarak belirlenen gayrimenkulün satış ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Birliğimize ait, Yenice Mahallesi 1368 Ada 4 parselde bulunan taşınmaz mal (Dört Katlı Betonarme Bina ve Arsası), 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi gereğince Kapalı teklif (artırma) usulü ile ihale edilmek üzere satılacaktır.

2. Şartname ve ekleri Üzüm Sulama Birliği Saymanlığından 250,00 TL. karşılığında temin edilebilir.

3. İhale 22/01/2019 Salı günü saat: 10.00'de Birlik Hizmet Binası Toplantı Salonunda Komisyon huzurunda yapılacaktır.

4. Tahmin edilen satış bedeli parselin tamamı için 5.000.000,00 TL+KDV'dir. Geçici teminat (%3) tutarı 150.00,00 TL'dir.

5....