28 / 03 / 2024

Ali Babacan imar affı açıklaması

Ali Babacan imar affı açıklaması

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan imar affı ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan'dan imar affı açıklaması!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan imar affı ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Ali Babacan: İmar planlarına aykırı yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, imar ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, imar planlarına aykırı yapılaşmaya ve kentleşmeye kesinlikle izin verilmeyeceğine dikkat çekti...

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Ali Babacan imar affı açıklaması Haberi

Ali Babacan imar affı açıklaması

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir'deki depremin ardından yıkılan binaların enkazlarında incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bayraklı ilçesinde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazındaki çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Ali Babacan, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. 

Depremin herkesi derinden yaraladığını dile getiren Babacan, partisinin temsilcilerinin de sahadaki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.

Bölgede çalışan arama kurtarma, enkaz kaldırma ekipleri ile basın mensuplarına teşekkür eden Babacan, "İki kardeşimizin daha enkaz altından canlı çıkarılması bizim için çok kıymetli." diye konuştu.

Babacan, bölgedeki yapı stokunun çok kırılgan olduğunu, özellikle 1999 yılından önce yapılan binalarda çok büyük sıkıntılar bulunduğunu, bölgedeki vatandaşların hasarlı binalara giremediklerini, çadırlarda ve geçici alanlarda beklemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Türkiye'nin dört bir yanından kurumların ve vatandaşların tek...