29 / 03 / 2024

Ali Babacan kentsel dönüşüm açıklaması

Ali Babacan kentsel dönüşüm açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan'dan imar affı açıklaması!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan imar affı ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Ali Babacan kentsel dönüşüm açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. 

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Babacan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin memleketi ne hale getirdiğini şu anda hep beraber açık açık görüyoruz. Deprem gibi bir acıda bile zihniyet kutuplaştırmak, taraf olmak. Başarı varsa sahiplenmek başarısızlık varsa bunu kime fatura edelim anlayışı var. Kentsel dönüşüm projeleri asla bir rant projesi olarak görülmemeli.

- Kentsel dönüşümün inşaatı hemen yerel yönetimlerde ve merkezi yönetimde hemen rant gözlükleri takılıyor. Eğer mesele depremse ve depreme karşı hazırlıkla ilgili bir kentsel dönüşüm ihtiyacı varsa Allah aşkına o durumda bari rant gözlüklerinizi atın. O şehrimizin, bölgemizin, mahallemizin ihtiyacı neyse bu kentsel dönüşümler o...