19 / 04 / 2024

Ali Fakih Sıbyan Mektebi haberleri

Ali Fakih Sıbyan Mektebi haberleri

Fatih Belediyesi,10 yıldır sürdürdüğü restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sümbül Efendi Mahallesi’nde yıllardır ihya edilmeyi bekleyen Ali Fakih Sıbyan Mektebi,Fatih Belediyesi’nin titiz restorasyon çalışmaları sonucu gün ışığına çıkarıldı

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

SON DAKİKA, YKS Sınav takvimi belli oldu! YKS 8-9 Haziran 2024'te yapılacak

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını bildirdi. Öğrenciler tarafından merakla beklenen YKS sınav takvimi belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

ÖİB turizm kentlerindeki kamu arazilerini satışa mı çıkardı? 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİD) turizm kentlerinde bulunan kamu arazilerinin satışa çıkarıldığını iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç söz konusu satış iddiasıyla ilgili hükümete eleştiride bulundu. 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

Kırklareli Sıbyan Mektebi 'müze olsun' talebi!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkan Gerenli'nin "Müze olsun" talebiyle gündeme gelen Sıbyan Mektebi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarını söyledi. 

Ali Fakih Sıbyan Mektebi haberleri Haberi

Ali Fakih Sıbyan Mektebi haberleri

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in açılışını yaptığı sıbyan mektebi, kimliğine uygun hizmet verecek. Tarihi Yarımada’nın kültür varlıklarını dünya tarihine, medeniyetine ve geleceğe kazandırmayı hizmet edinen Fatih Belediyesi, 10 yıldır sürdürdüğü restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sümbül Efendi Mahallesi’nde yıllardır ihya edilmeyi bekleyen Ali Fakih Sıbyan Mektebi, Fatih Belediyesi’nin titiz restorasyon çalışmaları sonucu gün ışığına çıkarıldı. Restorasyonu dört yıl süren Ali Fakih Sıbyan Mektebi’nin açılışı için bir tören düzenlendi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene ilçe protokolü, Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ, Sümbülefendi Erkek Kur’an Kursu Kurucusu Mustafa Yılmaz ve çok sayıda Fatihli katıldı.


“10 YILDA 300 ESER RESTORE ETTİK”


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada’da restorasyon çalışmalarına çok önem verdiklerini söyledi. Demir, “Bizi bir arada tutan, harcımız...