26 / 04 / 2024

Ali Hakanoğlu kimdir

Ali Hakanoğlu kimdir

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

Ali Kemal Şeremet kimdir?

Mimar Ali Kemal Şeremet kimdir? Mimar Ali Kemal Şeremet, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Ali Kemal Şeremet, çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor?

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Ali Kahyaoğlu: Blok mermere fon, sektörü batırır!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu yaptığı açıklamada, 2002 ’de 350 milyon dolar olan doğaltaş ihracatın, 2013 ’te 2.2 milyar dolara yükseldiklerini söyledi.

Ali Hakanoğlu kimdir Haberi

Ali Hakanoğlu kimdir

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Cenazesi 29 Ağustos 2019 perşembe (bugün) Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak ikinci namazına müteakiben Küçükyalı mezarlığına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...