27 / 04 / 2024

Ali Muslubaş mimar

Ali Muslubaş mimar

Mimar Ali Muslubaş kimdir? Mimar Ali Muslubaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Ali Muslubaş, As İmar adlı ofisi ne zaman kurdu? İşte Ali Muslubaş'ın biyografisi...

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Deniz Muslu baş, Yıldız Biçer ve Ali Muslubaş imzasıyla kuruldu.

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Yüksek Mühendis Mimar Mehmet Ali Cabı vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1954 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Mehmet Ali Cabı hayatını kaybetti. Mehmet Ali Cabı'nın cenazesi yarın İzmir Mavişehir Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben kaldırılacak.

Ali Kuzu, 15 Temmuz darbe girişimini yorumladı!

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ali Kuzu, "Darbelere ve diktaya karşı bağımsız, demokrat Türkiye'yi savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Osman Adak vefat etti!

Çağdaş Mühendisler Mimarlar Derneği ve Gemi İnşaa Mühendisleri Odası başkanlarından, eski Denizcilik Bankası İnşaat İşleri ve Projeler Müdürü Ali Osman Adak vefat etti.

Ali Muslubaş mimar Haberi

Ali Muslubaş mimar

Ali Muslubaş kimdir?

Ali Muslubaş, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu'ndan (MSGSÜ) 1965 yılında mezun olmuştur. Aynı okulda uzun seneler boyunca ders veren Muslubaş, çalışmalarını As İmar adlı kendi ofisinde sürdürmektedir.


As İmar

As İmar ve Ticaret Limited Şirketi ("Asimar") 1984 yılında mimari tasarım ve danışmanlık hizmeti vermek üzere Ali Muslubaş ve Sasnuhi Muşlıyan tarafından kuruldu ve gruba 1992 yılında Fulin Güzeldere'nin de katılımıyla mesleki faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Mimari projelendirmenin farklı alanlarında hizmet veren ortaklık, projelerinde, tasarım bütünlüğü ve mükemmelliğini, yaratıcı, özel detaylı proje çözümleri ve araştırmacı bir yaklaşımla yakalamayı amaçlamıştır.


Asimar kurumsal, tüzel ve özel müşterilerine mimari proje ve uygulama, stratejik planlama, programlama, proje - yapı yönetimi, proje koordinasyonu, iç düzenleme projesi ve uygulaması hizmetlerini vermektedir.


Ortakların ve tüm proje ekibinin...