26 / 04 / 2024

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Deniz Muslu baş, Yıldız Biçer ve Ali Muslubaş imzasıyla kuruldu.




Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Deniz Muslu baş, Yıldız Biçer ve Ali Muslubaş imzasıyla kuruldu.


Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a) İstanbul eski mahallesi olan Sultanahmet te kurucu ortakların maliki olduğu 61 pafta, 83 oda 14 parseldeki taşınmazın imarı, inşası, turizme hizmet edici bir olgu getirmek, kiralamak, işletmek, inşaat yapmak, yaptırmak b) Her türlü turizm, turistik tesis kurma ve işletmek, turistik eşya alım ve satımını pazarlamasını yapmak. Turizm yatırımları yapmak, turistik tesis inşa etmek, kiralamak ve kiraya vermek turizm pazarlaması yapmak, turizmle ilgili ortaklıklara katılmak, temsilciliklerini ve tanıtımlarını yapmak. c) Amaç ve konunun gerçekleşmesi için her türlü menkul ve gayrimenkul satın almak satmak ipotek vermek ve almak ayni ve şahsi haklar elde etmek ve tesis etmek veya fek etmek rehin vermek ve almak. Konunun gerçekleşmesi için her türlü inşaat işleri yapmak yaptırmak. d) Amaç ve konunun gerçekleşmesi için her türlü malın alım satımını, ihracatını ve ithalatını yapmak, her türlü kısa, orta uzun vadeli krediler almak ve kullanmak çeşitli turizm kredileri almak. e) Konuyla ilgili kurulmuş ve kurulacak her türlü ticari iştirak etme, bunları devralmak. f) Yukarıda gösterilen işlemlerden başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiğinde, yönetim kurulunun teklifi üzerine, keyfiyet genel kurulun onayına sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra şirket dilediği işleri yapabilecektir. 



Geri Dön